Leaders of Influence Awards 2023 предизвикват бизнеса и организациите

СПЕЦИАЛНА ОТСТЪПКА ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ В LEADERS OF INFLUENCE AWARDS ДО 1 ДЕКЕМВРИ 2023 - 30% с Промо код: NEWS30.

Най-новото предизвикателство към бизнеса и лидерите на мнение у нас са иновативните награди Leaders of Influence Awards 2023, които ще се проведат на 14 декември 2023 година в София.

Само тази седмица можете да се възползвате от специална отстъпка от 30% от таксата за участие с Промо код: NEWS30.


Идеята на конкурса е да се отличат най-влиятелните компании и личности, които оказват въздействие върху обществото и въвеждат позитивни промени. За тези бизнес лидери, организационни мениджъри, примери за подражание и личности с влияние, без които нямаше да виждаме положителното влияние около нас.

За тези организации, бизнеси, компании и структури, които се развиват по начин, преосмислящ цели сегменти в обществения и корпоративния живот.

Наградите ще покажат най-добрите примери за положително влияние и въздействие и ще отличат тези инфлуенсъри, които вече са се наложили като лидери на мнение в различни бизнес и обществени сфери, защитават важни каузи и успяват за вдъхновят другите.

КАНДИДАТСТВАНЕТО ЗАПОЧНА!

1 декември 2023 - край на кандидатстването

14 декември 2023 - официална церемония по награждаване и коктейл.

Вижте повече на: https://leaders.b2bmedia.bg

Събитието се провежда в партньорство с Planet Schwarz.

Вижте още:

15-годишните ученици в България са с по-ниски очаквания за завършване на висше образование или за заемане на ръководна позиция спрямо връстниците си по...