Добрият масаж е безопасна, релаксираща, неинвазивна опция за повишаване на цялостния комфорт и здраве. Вече има изключителни възможности, благодарение на които не е нужно да ходим в студио за масаж. Ако все повече се чувстваме жертва на натоварения си график, със сигурност ще предпочетем масаж в уюта на дома си или на работното място.

Как протича масажът в масажния стол?


Комплектът от тихи, интелигентни 3D механични ръце на FOCUS II се движат нагоре и надолу, простиращи се назад и напред, комбинирано със странични движения. Тези механични ръце помагат да се открият параметрите на всеки потребител: тегло и височина.

Технологията на креслото позволява да се регулира масажния механизъм. Можете да изберете разстоянието между масажните ролки, предпочитаната масажна скорост, дълбок масаж на шията или функцията за масаж чрез търкаляне, с помощта на която се коригира стойката на тялото.

Ефективността на масажа е допълнително подпомогната от отоплителния механизъм. Той  премахва студа през зимата или на климатизираните стаи през лятото. С тази вградена отоплителна система масажният стол FOCUS II се превръща в един от най-комплексните столове за масаж на пазара. Функцията за нагряване на гърба използва въглеродни влакна като източник на инфрачервено отопление.

Масаж с въздушни възглавници

Въздушните възглавници в областта на раменете имат ролята да фиксират тялото правилно в облегалката на стола за ефикасен масаж в областта на паравертебралните мускули. Други въздушни възглавници спазват извивката на ръцете и FOCUS II предлага масаж, който напълно обхваща ръцете и дланите. Поставката за крака също е оборудвана с въздушни възглавници за масаж чрез пресиране на краката.  Акупресурните точки могат да бъдат стимулирани, чрез функцията за компресиращ масаж. Трети комплект въздушни възглавници с различни форми обгръщат изцяло прасеца, глезена и стъпалото.

Разтягането на ръцете, гърба и краката се препоръчва за активиране на костната регенерация. Благодарение на него се премахва напрежението и контракциите на мускулите. Масажният стол FOCUS II разполага с приставка за масаж на раменете, ръцете и краката. Специално поставката за прасците може да се удължава до 15 см. и осигурява цялостен масаж, в зависимост от размера на всеки потребител.

Най-новия модел масажен стол FOCUS III на Komoder е снабден и със специалната функция BeautyCare. Предназначен за различни потребители, той разполага с иновативни масажни програми, които осигуряват индивидуален масаж, отговарящ на различни очаквания.

Масажните столове предлагат възможност на тялото ни да се възстанови от множеството различни проблеми натрупани през работния ден. Инвестицията в добър масажен стол може да помогне за предотвратяване и отстраняване на редица здравословни проблеми и да осигури по-добро качество на живот.

Вижте още:

• Застрахователният сегмент е разделен регионално според пазарите, на които Generali оперира• Уди Брадфорд (Woody Bradford) ще заеме позицията на...