“Нов дом 1” с награда за динамично развитие в Годишните награди на b2b media

“Нов дом 1” се нарежда в Топ 10 по реализирани обороти и в Топ 6 по реализирана печалба за 2022 г., според последните отчетени данни на платформата COMPANY GURU.

На 14 юли, по време на тържествена церемония Агенцията за недвижими имоти “Нов дом 1” бе отличена с награда в категорията "Динамично развитие" в деветото издание на конкурса Годишните награди на b2b media.

В над 30 различни категории се конкурираха компании, проекти и личности, които представиха своите иновативни кампании и каузи. В рамките на конкурса бяха представени множество успешни проекти, реализирани в отговор на различните кризи, пред които в последната година бяха изправени бизнесът и обществото. Кандидатите бяха оценявани от 11-членно жури, съставено от професионалисти от различни сфери, сред които Иван Велков - председател на Българска фасилити мениджмънт асоциация, Мартин Богданов - изп. директор и сред основателите през 2016г. на Paysera България, Ева Майдел - член на Европейския парламент оцени и Дарина Георгиева - изп. директор на Българска мрежа на Глобалния договор на ООН.

Церемонията по награждаването се проведе във VIVACOM ART HALL. Водещи компании в бизнеса на България като Инвестбанк АД, Девин ЕАД, Schneider Electric България, Медицински комплекс "Доверие", Kaufland България и Девня Цимент АД бяха отличени за своите постижения през изминалата година. Тази година в конкурса бяха включени и категориите “Равнопоставеност и грижа за служителите” и “STEM иновация”.

“Нов дом 1” с награда за динамично развитие в Годишните награди на b2b media

Призът “Динамично развитие" се връчва на компании, които бележат значителен ръст в своята бизнес сфера. “Само с 4 офиса в страната "Нов Дом 1" се нарежда в Топ 10 по реализирани обороти и в Топ 6 по реализирана печалба за 2022 г. сред 3200 агенции и брокери в страната. От създаването на компанията, винаги сме се старали да даваме най-доброто на нашите клиенти, чрез професионализъм, надеждност и качество на услугата.” - заяви Мирослав Стоянов, управител на офис офис "Лидер", гр. София на Агенция за недвижими имоти “Нов Дом 1”, който получи наградата.

С подкрепата на своите опитни специалисти в сферата на недвижимите имоти, "Нов дом 1" отговаря на нуждите и изискванията на динамично развиващия се пазар на имоти в страната. Визията на компанията е насочена към създаването на дългосрочни взаимоотношения с клиентите и партньорите си, като ги насърчава да осъществяват успешни сделки.

В плановете на компанията е да укрепи партньорските си отношения с други ключови участници в индустрията, сред които банки, строителни компании и специализирани организации.

 

Вижте още:

Годишните награди на b2b Mediaсе проведоха за десети път и се утвърдиха през годините като място за най-иновативните идеи, за отговорните бизнеси и предприемачи и за кампаниите с каузи.Голямата награда за...