Над 100 изложители на машини, материали и оборудване на ТЕХНОМЕБЕЛ

Изложението се провежда за 20 юбилеен път в Интер Експо Център от 23 до 26 април 2024 г.

Тази година ще бъде отбелязано 20-о юбилейно издание на ТЕХНОМЕБЕЛ - единственото национално представително изложение, на което се показват новостите и тенденциите в секторите дървообработване и мебелно производство. БКДМП по традиция е съорганизатор с Интер Екпо Център (ИЕЦ).

От 23 до 26 април 2024 г. в залите на ИЕЦ ще се съберат производители, дистрибутори и търговци от сегментите на материалите, машините и оборудването за мебелното производство и дървообработването. ТЕХНОМЕБЕЛ се утвърди като важно събитие за сектора на Балканите и Източна Европа. Последното издание събра участници от България, Турция, Румъния и др. Събитието се превърна в полезна платформа за бизнеса, която дава информация за новостите, но също така служи и за създаване на нови контакти и партньорства.

Тази година участие ще вземат около 100 компании, които ще покажат над 300 български и чуждестранни бранда. Със свои щандове ще се включат производители и дистрибутори на дървообработващи машини и оборудване, инструменти, консумативи, бояджийска и опаковъчна техника, мебелен обков и механизми, елементи за вграждане като мивки и смесители, лакове, байцове, масла и др. В рамките на изложението те ще представят най-новите технологии за обработка на дървесина и производство на мебели, новостите в материалите за мебелно производство, както и всичко необходимо за оборудване на дървообработващи и мебелни фабрики.

Вижте още: