Най-големият търговски парк в Югозападна България –  HOLIDAY PARK Перник отвори врати

Редица световни и български брандове предлагат много отстъпки и подаръци по повод откриването

Най-големият търговски парк в Югозападна България HOLIDAY PARK отвори врати днес в гр. Перник, на ул. „Захари Зограф“ 159. На търговска площ от 23 000 кв.м паркът обособява 16 магазина с широка гама от стоки за дома, семейството и свободното време. Инвестицията в обекта е около 40 млн. лв., а новите работни места са повече от 300.

Сред брандовете, които отварят обекти в шопинг парка на открито, са Praktiker, Lidl, LC WAIKIKI, New Yorker, Pepco, Sinsay, Numero Uno, dm, Нечовешки магазин д-р Стефанов, Мебели Виденов, Sport Vision, Mat Star, TERRANOVA, KiK, TEDi и OPTICLASA. По повод откриването обектите в комплекса предлагат много преференциални отстъпки и активации.

„Всичко тук е по-добро от най-доброто, което сме правили досега. Вярвам, че задаваме нови стандарти и показваме неща, които никой не е правил до този момент. За мен това е най-красивият ритейл парк правен в България досега“,коментира съоснователят на компанията собственик на комплекса - Видеолукс Холдинг, г-н Тодор Белчев.

“Впечатлен съм, че за по-малко от година това място, което по-скоро беше нерегламентирано сметище, се превърна в този оазис. Впечатляващо е в днешно време да намериш партньор строител, който не само да изпълни сроковете, но и да направи съоръжението впечатляващо”, каза кметът на Община Перник, г-н Станислав Владимиров, по време на тържественото откриване на комплекса.

Само днес, 16 юни, посетителите могат да се възползват от 15% отстъпка в „Нечовешки магазин д-р Стефанов“, а магазин KiK подарява на първите 1500 пазарували от тях ваучер за отстъпка 20% при следващо пазаруване.

За всички, които не успеят да посетят HOLIDAY PARK Перник в рамките на деня, отстъпките продължават и през уикенда в магазини dm, LC Waikiki, New Yorker, Sport Vision и други. Веригата за дома и градината Praktiker предлага невероятни оферти за откриването в периода 16-ти – 25-ти юни, а модният бранд TERRANOVA предизвиква всички на 16-ти и 17-ти юни да посетят HOLIDAY PARK Перник, където ще имат възможност да завъртят колело на късмета и да спечелят ексклузивни промоции.

Най-големият търговски парк в Югозападна България –  HOLIDAY PARK Перник отвори врати

Посетителите могат да се възползват от удобен и безплатен паркинг с над 520 паркоместа. Предвидено е и място за зареждане на електромобили.

Инвеститор и собственик на HOLIDAY PARK е компанията Видеолукс Холдинг, под чиято шапка са добре познатите на българския пазар хипермаркети за техника за дома, офиса и свободното време Технополис и веригата за дома и градината Praktiker.

Компанията изгражда едновременно няколко ритейл проекта в големи градове на България, а до края на годината предстои отварянето на търговски паркове в Пазарджик, Стара Загора и Хасково. През май тази година бе направена и първа копка на Praktiker Красно село в София, който ще е на практика и първият обект от планирания HOLIDAY PARK в столичния квартал.

Вижте още: