Невен Дилков стана член на Глобалния форум на лидерите (GLF)

Приоритетите на организацията са основните мрежи в света да са оперативно съвместими, взаимосвързани и да осигуряват технологично покритие

Основателят и изпълнителен директор и на Нетера Невен Дилков получи покана и стана член на Глобалния форум на лидерите (GLF) в телеком индустрията.

Общността на GLF представлява екосистемата от компании, партньори и сектори, които са в основата на глобалната цифрова инфраструктура.


Мисията на организацията е да създава мрежи, които да са оперативно съвместими, да осигуряват повсеместна свързаност, технологично покритие и да обезпечават бъдещото развитие на цифровите иновации.

В лидерския форум членуват висши мениджъри от най-големите телекомуникационни компании в света. Те се събират да обсъждат стратегически въпроси и да отстояват общи приоритети за индустрията. Сред тях са начините да се ограничи фрагментацията на мрежата и да се подобри взаимосвързаността, което е основополагащо за разпространението на дигиталните услуги по целия свят.

Общността на GLF включва телеком оператори, компании с телекомуникационни кули, центрове за данни, инвеститори в сектора, доставчици на облачни и ИКТ услуги (хардуер и софтуер), системни интегратори.

Невен Дилков коментира: „Една от основните цели на нашата компания е да бъде надежден глобален партньор, като предоставя най-добрите решения - гладко работещи и променящи начина, по който се свързваме, общуваме и си сътрудничим. Светът е в сложна ситуация и тя не се подобрява, така че ролята ни в корпоративната екосистема става още по-важна. Това съвпада перфектно с мисията на GLF. Уверени сме, че нашият богат опит ще допринесе значително.„

Вижте още: