143 кампании и 7 агенции в категория ПР агенция на годината ще се състезават в BAPRA Bright Awards – Енергия за промяна!На 2 април приключи подаването на заявления за участие в единадесетото издание на конкурса BAPRA Bright Awards – Енергия за промяна, организиран от Българската асоциация на ПР агенциите. Няма подадени проекти в категория Политическа кампания. За наградите се борят 150 претендента, разпределени в следните категории:

18 са претендентите в категория Комуникации към крайни потребители

17 са претендентите в категория Корпоративни комуникации (репутация и бранд
мениджмънт)

15 са претендентите в категория Специално събитие или лансиране

17 са претендентите в категория Кампания за корпоративна социална отговорност

10 са претендентите в категория Комуникации в публичния сектор

14 са претендентите в категория Инфлуенсър маркетинг кампания

7 са претендентите в категория Кампания за работодателска марка

8 са претендентите в категория Вътрешни комуникации

4 са претендентите в категория Кризисни комуникации

8 са претендентите в категория Кампания, реализирана от вътрешен ПР отдел

13 са претендентите в категория Награда за ПР иновации

Специални категории

12 са претендентите в категория Награда „Кампания на годината“ 7 са претендентите в категория Награда „ПР агенция на годината“
Заявките ще бъдат оценявани от изцяло международно жури с общо37 членове и председател Нитин Мантри – Президент на The International Communications Consultancy Organisation (ICCO). Повече за журито може да намерите на https://bapra.bg/2021/zhuri/ .

Резултатите от гласуването на журито ще бъдат обявени на 12 май от 18:00 ч. в THEATRO LIVE CLUB, когато ще е официалната церемония за награждаването на победителите в конкурса. Очаквайте повече подробности скоро как може да бъдете гост на събитието.

Вижте още:

Соня Миклай е новият главен управител на „Германо-Българската индустриално-търговска камара“ от 1 март 2024 г.Тя поема поста от д-р Митко Василев, който бе начело на организацията последните над 30 години.