Acronis стана официален партньор за киберзащита на АФК „Аякс“Acronis, световният лидер в сферата на киберзащитата, и известния холандски професионален футболен клуб АФК „Аякс“, подписаха многогодишно споразумение за партньорство. Като официален партньор за киберзащита на АФК „Аякс“, Acronis ще предоставя най-новите решения за киберзащита, за да оптимизира работните процеси, помагайки на екипа да подобри представянето си, както на терена, така и извън него.

Menno Geelen, търговски директор в АФК „Аякс“, коментира: „Acronis е световен пазарен лидер и технологична компания, която ще допринесе със своята технологията и продукти за амбицията ни за цялостен растеж. Ще използваме техните решения за киберзащита и експертизата за изкуствен интелект в нашия учебен център De Toekomst”.

Edwin van der Sar, управляващ директор на АФК „Аякс“ добави: "Данните и иновациите стават все по-важни за нас като футболен клуб и като организация. Поверителността и сигурността на данните са също толкова важни. С Acronis имаме надежден и знаещ партньор, който съхранява и защитава нашите данни. Те ще направят това в De Toekomst - люлката на нашия клуб, където се събират и обработват много данни, но също така и в Johan Cruijff ArenA и във футболните ни и бизнес дейности на други места по света. Експертизата на Acronis в областта на изкуствения интелект и машинното обучение (AI/ML) ще оптимизира допълнително нашите бизнес операции".

Това, което прави решенията на Acronis уникални е, че те са разработени въз основа на петте вектора на киберзащитата: безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност (SAPAS). Това гарантира, че данните, които са защитени и управлявани от решенията на Acronis, са не само сигурни и автентични, но и лесно достъпни, което не води до смущения в ежедневната дейност на организацията.

AI/ML проектите ще помогнат на клуба да обработва наличните данни в полза на играта и бизнес решенията. Acronis е силно ангажиран в областите на научноизследователската и развойна дейност за AI/ML и на по-късна дата ще съобщи повече подробности за проекта заедно с AFC Ajax.

С все по-масовото прилагане на отдалеч модел на работа, предизвикано от пандемията COVID-19, киберсигурността се превърна в още по-голяма грижа за много организации поради много домашни потребители, които работят в несигурни мрежи или системи. Acronis осигурява поддръжка на тези системи с решения като Acronis Cyber Protect, който защитава облачните места за съхранение и дава възможност за архивиране и възстановяване, анти-малуер, сигурност и управление. Решението „всичко в едно“ на Acronis Cyber Protect улеснява управлението на всички аспекти на киберзащитата, а също така позволява и да се управляват отдалечени натоварвания.

Jan-Jaap Jager, съветник в Управителния съвет и старши вицепрезидент в Acronis казва: "Вярваме във важността за създаването на технологични партньорства със спортни отбори. Ajax е напред в областта на събирането на данни и заедно планираме да ги анализираме, така че те да могат да вземат стратегически спортни и търговски решения, които ще подобрят работата на екипите и тяхната организация като цяло. Ето защо сме горди, че сключихме партньорство за технология за защита на киберпространството с Ajax и им помагаме под нашето кредо да бъдат #CyberFit. Възможността да покажем на Ajax на какво сме способни и да споделим това с тяхната бизнес мрежа, прави това сътрудничество оптимално за нас."

За повече информация относно спортните партньорства на Acronis, моля, посетете https://acronis.sport

Acronis стана официален партньор за киберзащита на АФК „Аякс“

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...

Между 6 месеца и 1 година са необходими на българските компании, за да се подготвят за еврозоната. Това показват резултатите от неформално проучване на Асоциация на...