1398957Третият сезон на шоуто започва на 10 септември от 20.00 часа по bTV

Актьорът Иван Ласкин е сред участниците в предстоящия трети сезон на „Фермата“, който ще стартира на 10 септември по bTV. Ласкин е втората известна личност, която ще се бори за голямата награда от 100 000 лева, след като миналата седмица от мегапродукцията обявиха и участието на волейболния шампион Владимир Николов.

Иван Ласкин влиза във „Фермата“, защото предаването е позитивно, споделя той в интервю за bTV.

„Вероятно чрез този проект ще се случат неща, които да предизвикат в младите хора някакви познания, които аз имам свързани с природата. Влизам изключително позитивно настроен. Искам да покажа, че по телевизията наистина може да съществува добро образователно място, каквото е „Фермата“, разказа актьорът.

Най-българското риалити започва на 10 септември, неделя, от 20.00 часа по bTV и в продължение на три месеца ще наблегне на световната тенденция за бягство от цивилизацията и стреса, за възраждането на връзката човек – природа, и връщането на българския дух и традиции, съобщи в предаването „Тази сутрин“ водещият и продуцент на шоуто Андрей Арнаудов.

„В първи сезон на „Фермата“ върнахме зрителите 100 години назад във времето, във втори им показахме какво е съвременен патриотизъм, а в трети, който е под мотото „Ново начало“, имаме специална мисия – да докажем, че е възможно в 21 век да живеем модерен живот, да бъдем щастливи, без да бъдем свръхконсуматори“, разказа още Андрей Арнаудов. 

И в предстоящия сезон известните личности ще бъдат само солта на шоуто, а най-важни за предаването отново ще бъдат участници от кастинга, чрез които ще развие темата за завръщането към корените, но през погледа на модерните хора от 21 век.

„Имаме изключително пъстра палитра от участници, като тази година включихме много емигранти от чужбина, както и чисто нова група – хора, родени извън границите на България“, каза Андрей и разкри, че една от участничките е от македонски произход, но вече смята себе си за българка. Тя ще отвори много стари рани, свързани със заблудите, с които живеем на Балканите.

Всичко, което зрителите познават и обичат във „Фермата“, ще бъде запазено и през новия сезон – дуелите в неделя, фермерът на седмицата, ратаите, но този път ще бъдат включени и елементи от модерния начин на живот.

„Фермата“ и тази година ще бъде на тайно и изолирано място, а природата, сред която започват снимките, е изключително красива. Засега е известно само, че е близост до „голяма вода“ – символичната граница между цивилизацията и „новото начало“. 

 

Вижте още:

Соня Миклай е новият главен управител на „Германо-Българската индустриално-търговска камара“ от 1 март 2024 г.Тя поема поста от д-р Митко Василев, който бе начело на организацията последните над 30 години.