Балканската легенда Лепа Брена представи собствения си моден бранд Lady B

Луксозната линия чорапогащи се предлага в магазините Seven Seconds

На събитие с участието на медии и инфлуенсъри в Paradise Center балканската поп фолк икона Лепа Брена представи лично своята колекция луксозни чорапогащи Lady B. У нас дистрибуцията на иновативната колекция се осигурява ексклузивно от магазините Seven Seconds.


„Неизменно през годините моята мисия е всяка жена да се чувства комфортно в кожата си и да се гордее със себе си“, сподели Лепа Брена. „Така заедно с моя екип създадохме иновативна линия бельо без аналог на пазара. Чорапогащите от серията Lady B са със съдържание на хиалуронова киселина и златни наночастици за идеално съчетание между козметика и естетика. Предстои да представим и друг уникален продукт – чорапогащи, които скриват напълно целулита.“

Новата линия Lady B е изработена от специално патентовани нишки от Испания, а се произвежда в Италия, световната столица на чорапите. Уникалните чорапогащи имат оформящ ефект, прилепват нежно към тялото, грижат се за кожата, придават усещане за мекота и не допускат дразнене.

Балканската легенда Лепа Брена представи собствения си моден бранд Lady B

„В Seven Seconds работим с амбицията да бъдем лидер в това да предлагаме бельо от най-високо качество, да сме винаги отворени за новостите и да ги насърчаваме“, каза Светослав Савов, търговски директор в Seven Seconds. „С вдъхновение от голямата Лепа Брена Lady B е марка за женска красота и здраве, създадена от базираната в Белград компания Beonova doo Beograd. Новата серия е наистина фантастичен подарък за нашите клиенти в навечерието на коледните празници“, добави той.

Балканската легенда Лепа Брена представи собствения си моден бранд Lady B

Вижте още: