1425833БГ Травел въведе иновативни и интерактивни системи за детския туризъм

Третото издание на годишните награди за Балканска туристическа индустрия ще постави отново на фокус социално-образователната ангажираност на туристическите компании, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън. Церемонията ще се състои на 5 декември от 20 ч. в хотел Премиер Бест Уестърн.
С уроци и училища сред природата, с ползване на иновативните и интерактивни български образоветелни системи ЕНВИЖЪН и ДЖЪМПИДО, в конкунса се включва туристическа агенция БГ ТРАВЕЛ 2009 ООД. Тя е специализирана в организирането на работни срещи, посещения на международни групи, както и може да съдейства за изнесени обучения в други страни с контакти в местни сруктури за борба с противообществените прояви и други. Има контакти в много европейски страни и Турция.

Мисията на туристическата агенция е да покаже познати и непознати кътчета от България, нейните обичаи, следи от отминали епохи на величие, богатството и разнообразието на СПА „изворчетата“, красотите на природата и нейната култура.С разнообразните си туристически услуги агенцията предлага на всеки българин да опознае своята родината и да я обикне.

БГ ТРАВЕЛ 2009 ООД през годините се е специализирала в работата с деца, разполага с професионален екип от аниматори, грижещи се за децата и работещи по метод „обучение чрез преживяване“.
Световни експерти, начело с Посланика на мира Хитоси Хирано, ще оценават номинациите в конкурса.

Вижте още: