“Бащата” на науката за работодателска марка, Саймън Бароу идва в България през октомври!

Създателя на концепцията за работодателската марка (employer brand), науката, пресечна точка между човешките ресурси и маркетинга в услуга на бизнеса, Саймън Бароу, ще гостува в България. Причината за гостуването му у нас е 14-ото издание на конференция "Employer Branding Most Wanted", където ще е лектор и почетен гост.

Нуждите на бизнеса от повече и по-качествена работна ръка, са причината за организация на първата конференция Employer Branding през 2016 г. Седем години по-късно статистиката показва, че фирмите изпитващи недостига на работна ръка се е удвоил, а липсата на персонал или ниското му качество е сред основните пречки за бизнес растеж. В отговор на това, все повече бизнеси насочват усилие в изграждане и управление на имиджа си като работодател.

Конференция Employer Branding MostWanted ще се проведе на 13 октомври 2023г., петък в Интер Експо Център, София, събирайки над 300 участника. След “бащата на работодателската марка” на сцената ще споделят опит и технологии представители на Viber, LinkedIn, Unicredit и други.

Събитието е предназначено както за експерти от отдел Човешки ресурси, така и за собственици, ръководители и мениджъри, които желаят да усъвършенстват своите практики за привличане и задържане на талантите в днешния конкурентен бизнес климат.

"Employer Branding Most Wanted 2023" обещава да бъде несравнимо събитие за всички, които се интересуват от възможностите, които работодателската марка предоставя в съвременния бизнес свят. Повече информация относно конференцията е достъпна на сайта на събитието: http://employerbranding.bg/.

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...