Търговската верига подкрепя каузата на МВР вече повече от 9 години

За поредна година, BILLA България подкрепя кампанията на Министерство на вътрешните работи, която цели да подобри живота и да даде шанс на повече български деца. Тази година, търговската верига дари сумата от 12 900 лв. под формата на електронни подаръчни ваучери, всеки на стойност 150лв., в подкрепа на 86 деца на загинали и пострадали при изпълнение на служебния си дълг полицаи и пожарникари.

„Въпреки трудната година, изпълнена с ограничения, партньорството ни с Академията на МВР придава чистота на идеята, че заедно имаме волята да превъзмогнем всички изпитания, които срещаме по пътя си. Стремим се регулярно да оказваме подкрепа на хората в нужда и да инвестираме в бъдещето на най-голямото ни богатство – децата,“ коментира Норберт Мисбрандт, управител на BILLA България.

Търговската верига утвърждава своята ангажираност със значими каузи още от стъпването си на българския пазар. Част от социално-отговорната ѝ политика е подкрепата на инициативата за помощ на децата на загинали служители на реда, от 2011 г. насам.

Вижте още:

Телерик Академия - водещата трейнинг компания за летящ кариерен старт и успешна реализация, обяви, че Димитър Петков поема позицията на главен оперативен директор (COO) в компанията. В Телерик Академия Димитър носи над 17 години опит в сферата на...