Благоевград посреща 450 грации от България, Мексико, Гърция и САЩ
Традиционният за Благоевград Международен турнир по художествена гимнастика „Golden Pirin Cup” отново ще зарадва любителите на грациозния спорт. В рамките на 3 дни ( 25 февруари – 27 февруари) в зала „Скаптопара“ 450 грации от 16 клуба от страната и света ще демонстрират красиви съчетания. В спортното събитие участие ще вземат и представители от САЩ, Мексико и Гърция.

Четвърти Международен турнир “ Golden Pirin Cup” се организира, съвместно от КХГ „Пирин“, Община Благоевград и Българска федерация по художествена гимнастика.

В главното съдийско ръководство на “Golden Pirin Cup 2022” са Ирина Чернева – главен съдия, член на съдийска колегия, съдия международна категория и Моника Панайотова – представител на Българска федерация по художествена гимнастика.

Международен турнир “Golden Pirin Cup 2022” ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки!

Вижте още:

На 5 август 2022 г. Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC, и Националният гаранционен фонд (НГФ), част от групата на Българската...

Миналата седмица БНБ, качи резултатите на търговските банки за второто тримесечие на 2022 година на сайта си и се присетих, как някак си неусетно...