БРИТОС подкрепи мечтаКомпанията дава рамо на идеята на Весела за собствен сладкарски бизнес

На 5-ти ноември 2014 г. на специално парти в betahaus|Sofia бяха обявени победителите в конкурса „Britos сбъдва твоята мечта“.

Голямата награда, присъдена от специално жури, убедително спечели Весела Жекова от гр. Долни Чифлик, а именно сбъдването на нейната мечта за собствен сладкарски бизнес. Видеото с мечтата за екстремни преживявания на Мартин Лилов пък спечели сърцата на феновете във facebook с най-много харесвания.

Конкурсът за мечтатели стартира  на 4-ти август тази година. Три месеца феновете в страницата на Britos във facebook качваха своите творчески видео материали с разказани мечти в борба за сбъдването им. Група професионални и при това успешни мечтатели се отзоваха с готовност на поканата на “Бритос” да оценяват мечтите. Така в състава на журито се включиха атлетът Кирил Николов – Дизела, певицата Мариана Попова, музикантът Kottarashky, Николай Божилов – един от най-успешните млади дизайнери на родния моден подиум, Мирослав Нанков –  пътешественик-приключенец, и Габриела Попова, изпълнителен директор на „Бритос“.

Музикалната програма на събитието продължи с изпълненията на група „Остава“, които за пръв път след официалното промо в радио ефир изсвириха на живо най-новия си сингъл „Океан“ на български език.
За конкурса:

Регламент на конкурса: Всеки участник публикува в приложението на играта на Britos във Фейсбук по едно предложение във видео формат с продължителност до 1 минута. Видеото се оценяваше в две категории. От една страна това е отличието на публиката, която гласува онлайн с лайкове на феновете в страницата на Britos. Голямата награда в конкурса се определя от жури, съставено от професионални мечтатели.

Журито гласува по няколко критерия: оригиналност на видеото, начин на представяне на мечтата, възможност за реализиране и съвместимост на видео материалите с ценностите на Бритос.

Вижте още:

Тази помощ не само ускорява местната модернизация, но ще помогне на България да следва тенденциите на световния пазар и да обезпечи продоволствената си сигурност, прилагайки...