Българската асоциация по триатлон привлече DEVIN Минерална за официален воден партньорБългарската асоциация по триатлон (БАТ) получи подкрепа от DEVIN Минерална за двете държавни първенства по триатлон в Бургас и Пловдив през тази година. Марката ще осигури необходимите количества минерална вода за всички участници в състезанията с грижа за тяхната добра спортна форма.

„Щастливи сме да имаме подкрепата на DEVIN и благодарим, че марката ще утоли жаждата на спортистите и аматьорите, които ще се включат в най-големите ни състезания през годината“ каза Марио Илиев, председател на асоциацията.

„Триатлон Бургас спринт дистанция“ ще се проведе на 26-и и 27-и юни в гр. Бургас, Морска градина (северен плаж). Стартът е на 26-и юни и е отворен за всички триатлонисти – включително и любители над 18-годишна възраст. Дистанцията на отворения старт е СПРИНТ – 750 м плуване в морето / 20 км колоездене / 5 км бягане в морската градина.

Триатлон Пловдив е олимпийска дистанция и ще се проведе на 10-и и 11-и юли на Гребния канал в града. Освен старта за професионални атлети, отново ще има отворен старт за любители. Дистанцията на отворения старт е 1500 м плуване в гребния канал / 40 км колоездене / 10 км бягане около гребната база.

За първи път към отворените стартове на двете състезания ще бъдат организирани и корпоративни щафети, в които ще могат да участват компании с отбор от трима служители – плувец, колоездач и бегач. На състезанието в Бургас ще стартира инициативата на Българската асоциация по триатлон „Супертриатлонист“. В нея известни наши спортисти ще застанат на старта на щафетата всеки в отбор с дете със специални двигателни нужди, за да промотират идеята, че активният начин на живот, спортът и приемането трябва да са част от светогледа на всяко дете и подрастващ.

DEVIN Минерална се отличава със специфичен минерален състав от сърцето на Родопите – чиста, нискоминерализирана и подходяща за активните, динамични хора, които искат да водят здравословен начин на живот. Тя е високоалкална минерална вода с повишено съдържание на метасилициева киселина и доставя на организма необходимите минерали в забързаното ежедневие, по време на спорт или физическо натоварване. Традиционно DEVIN Минерална е сред марките, които усилено подкрепят и популяризират активния начин на живот и подпомага всеки жаден за знание да опознае по-добре себе си, да разшири хоризонта си и да се потопи в нещо ново, благодарение на любимата си марка минерална вода.

Българската асоциация по триатлон привлече DEVIN Минерална за официален воден партньор

Вижте още:

Преодоляването на недостига на квалифицирана работна ръка и на предизвикателствата в сферата на енергетиката са сред най-важните задачи пред...