Български звезди от Евровизия се включват в Sofia Eurovision Party 2022 на 14 май

Певецът JJ, който представи България на Евровизия 2018 с група EQUINOXи Deep Zone Project, които участва за страната ни на конкурса през 2008 година, ще бъдат част от концерта по време на първото издание на Sofia Eurovision Party 2022. Заедно с тях на сцената ще излязат Виктория, която беше българският представител на Евровизия 2020 и 2021, и популярният испански изпълнител XEINN, финалист в испанското издание на Евровизия.

Концертът със звезди от Евровизия е малка част от програмата на Sofia Eurovision Party.Събитието ще се проведе между 10 и 14 май в The Steps и ще даде възможност на българските фенове да проследят на живо двата полуфинала на 10 и 12 май и големия финал на Евровизия 2022 на 14 майСлед всяко от излъчванията ще има клубни парти вечерис музика от конкурса, а на 11 май организаторите са подготвили караоке с песни от Евровизия, което е специално събитие за всички закупили пропуски за всички вечериБилети за Sofia Eurovision Party могат да бъдат закупени наSofiaEurovision.com.

Българският изпълнител, музикален продуцент и вокален педагог JJ участва на Евровизияпрез 2018, заедно с групата EQUINOX. Те се класираха на 14 място във финала, което е петото най-добро класиране на страната ни от всички 13 участия на България на конкурса от 2005 година насам. JJ беше един от финалистите в осмия сезон на „Като две капки вода“. Той взе участие и в третия сезон на  „Маскираният певец“, който беше спечелен от Виктория. 

Deep Zone Project са една от най-популярните групи в България, доказали се през годините на българската сцена. Специално за Sofia Eurovision Party те ще изпълнят хита си от конкурса през 2008 в Белград “DJ, Take Me Away” с певицата, която участва на Евровизия – Йоана Драгнева. DJ Dian Solo, който е основател на Deep Zone Project и един от най-обичаните български артисти, ще бъде и диджей на финалното афтър парти на Sofia Eurovision Party след големия финал на конкурса на 14 май. На полуфиналите на 10 и 12 май за настроението на феновете ще се грижи изгряващата звезда на българската диджей сцена – DJ Pancho. Той е подбрал най-големите хитове от Евровизия.

Повече информация запрограмата наSofia Eurovision Party 2022 може да бъде откритана официалния сайт на събитието SofiaEurovision.comи в профилите в социалните мрежи на събитието - Facebook & Instagram.

Вижте още: