Български звезди приветстват световен бранд от най-горещите точки на планетатаБългарски звезди отбелязаха по необичаен начин стъпването на световен бранд у нас. Популярни актриси, певици, стилисти и тв водещи приветстваха появата на Answear в България от най-горещите точки на планетата, където прекарват зимната си ваканция.

Много от тях пуснаха снимки и публикации в социалните мрежи от екзотичните си ваканции, придружени с послания за успех на най-големия моден сайт у нас.

Очарователната актриса Лорина Камбурова подкрепи навлизането на най-силната шопинг платформа на нашия пазар от плажа на екзотичния остров Барбадос, където си почива с приятеля си. Красивата Даяна Ханджиева, позната от сериала на bTV „Скъпи наследници“, се включи с приветствие от бреговете на Флорида. Стилистът на звездите Добромир Киряков също участва в общата еуфория, но от сърцето на Европа - Лондон, където снима клип. В София появата на Answear беше отбелязана от актрисите Радина Кърджилова, Силвия Петкова и Доротея Толева, от певицата и тв водеща Алекс Раева, от  PR експерта, телевизионен водещ и кулинар Ирина Тенчева, и от популярния диджей George.

Шопинг платформата, която първо предизвика фурор в Чехия, Полша, Украйна, Словакия, Унгария и Румъния, и бързо набра хиляди последователи в България,  вече има и официални посланици у нас - звездата от сериала на NOVA „Откраднат живот“ Ралица Паскалева, моделът и диджей Глория Петкова, нашумяла с участието си във VIP Brother, и модният блогър Биляна Славейкова. Всички те са лица на сайта, който събира на едно място над 300 внимателно селектирани световни марки и предлага достъп до специални дизайнерски колекции.

Български звезди приветстват световен бранд от най-горещите точки на планетата 

Вижте още: