Cloudware на Нетера е с нов сайт и услугаВече можете да наемете сървър и да го получите готов за работа с избраната от вас операционна система за около 15 минути

Cloudware обнови дизайна на своя сайт и пусна услуга, която значително ускорява процеса по наемането на сървъри и влизането им в работен режим. Тя се нарича автоматизирано провизиране на сървъри и свежда времето за подготовката на машината до 15 минути, след което получавате достъп до готов сървър с избраната от вас и вече инсталирана операционна система. Не е необходимо допълнително време за изчакване или настройка.

Ако имате много специфични изисквания, времето за изчакване може да по-дълго, но в повечето случаи Cloudware ще ви предостави желаната конфигурация и операционна система изненадващо бързо. 

Защо да наемете сървър от Cloudware?

Използването както на облачните, така и на физическите сървъри на Cloudware в центровете за данни на Нетера има редица предимства в сравнение със закупуването и поддържането на собствени сървъри:

- Намаляване на разходите за поддръжка, както и на допълнителните разходи за електричество, охлаждане и др., свързани със специалните условия за поддръжка на сървърите;

- По-лесни подобрения, когато е необходимо;

- По-висока сигурност с всички предимства на центъра за данни; 

- DDoS защита от ново поколение; 

- Само вие имате достъп до сървъра си;

- 24/7 техническа поддръжка на разположение при нужда;

- Допълнителен мониторинг и предупреждения за възможни проблеми от екипа за поддръжка; 

- Незабавна реакция и помощ за възстановяване на данни и при други проблеми.

За физическите сървъри, които можете да наемете от Cloudware, надеждността е ключова – всички сървъри се състоят от висококачествени компоненти и са стрес-тествани преди да влязат в дейта центъра. 

Наемането на сървър вече е по-изгодно и по-лесно в цял свят, което превръща услугата в предпочитана и достъпна за все повече компании – от малки и средни предприятия до големи корпорации. 

На новия сайт на Cloudware можете да проверите актуалните оферти и да изберете своя сървър и операционна система онлайн още днес. 

Вижте още: