Дани Белев в спектакъла "Самодивски сън"

Иновативният спектакъл „Самодивски сън“ се реализира благодарение на Национален фонд „Култура“

Популярният илюзионист Дани Белев и екипа на „Куик Хендс Проджект“ преплитат илюзия и театър в магичния спектакъл „Самодивски сън“. Този своеобразен туист между двете изкуства се случва за първи път в България, а сценичната история разказва за невъзможната любов между Смелия юнак и Прелестната самодива.


„В нашe време е трудно да срещнете самодива, но не е невъзможно. Малко въображение, малко магия, малко чувство за хумор и чудото се случва. А в този спектакъл има по много от всичко. Уникална симбиоза от танцово, драматично и магично изкуство.“ - разказва Дани Белев, като благодари за подкрепата по реализирането на спектакъла на НФ „Култура“.

„Самодивски сън“ разкрива светът на реалното и вълшебното, в празник от фокуси, танци и забавни диалози. Смелият юнак (Дани Белев) смело прекрачва между двата свята, за да се убеди, че всичко е възможно и при това може да бъде невероятно забавно.

Дани Белев в спектакъла "Самодивски сън"

Конфликтът по сценарий е между женското и мъжкото начало. Явно във всяка жена живее по една самодива: капризна, непредсказуема и своенравна и трябва да си магьосник, за да усетиш нейните настроения и да угодиш на нейните желания.

Екипът издава, че за да повярва публиката в илюзията е нужно майсторство и артистизъм, но за да се случи истинското чудо в живота е нужна една единствена магия: любовта!

След премиерата в гр. Габрово-родния град на Дани Белев-спектакъла „Самодивски сън“ тръгва на мини турне. Зрителите ще имат удоволствието да видят спектакъла в Ямбол на 22 ноември и на 5 декември във Видин. Целият екип на Куик Хендс Проджект и артистите благодарят на Национален фонд „Култура“ за подкрепата без която нямаше да бъде възможна реализацията на фантастичния спектакъл.

Дани Белев в спектакъла "Самодивски сън"

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...