Деловият форум под мотото „Подайръка на храната. Бизнесът среща хранителното банкиране“, който беше планиран за 10 октомври тази година, ще се проведе на по-късна дата. Промяната произтича от неотложни ангажименти на един от ключовите лектори на събитието, който е възпрепятстван да присъства. 

Cargill България, в качеството си на организатор, благодари на заявилите участие за разбирането и се ангажира да ги информира своевременно за новата дата на събитието, целящо да събере международни спийкъри и да предложи експертни презентации и представяне на добри практики в хранителното банкиране в глобален мащаб.

Като глобална компания, оперираща в сферата на храната и земеделието, Cargillима изградени традиции на сътрудничество с редица хранителни банки по света. Чрез организирането на форума компанията постави силен акцент върху обществената значимост на темата за хранително банкиране и от необходимостта от постоянен диалог по нея. Положително е, че българският бизнес проявява интерес и активност в тази сфера. 

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...