Голф турнир осигурява стипендии за изявени студенти на Американския университет в България

На 30 септември в „Пирин Голф и Кънтри Клуб“ край Банско Американският университет в България (АУБ) събира свои приятели и поддръжници на целодневен благотворителен голф турнир за любители. Събитието AUBG & Friends Fundraising Golf Tournament се провежда веднъж годишно и набира средства, които се изразходват за стипендии на талантливи студенти. Благодарение на тазгодишното седмо издание на състезанието ще бъдат поощрени млади хора със забележителни таланти.

„През цялата година АУБ изпълнява програма от събития за попълване на своя фонд за стипендии, а благотворителите стават все по-многобройни“, споделя Надежда Мишкова, мениджър в отдел „Развитие“ и организатор на турнира. „Ние сме максимално активни, следвайки своите ценности, а сред тях е и осигуряването на равни възможности и подкрепата за талантливи млади хора.“

Университетът кани за участие в турнира представители на публичния и частния сектор, както и възпитаници на АУБ, които са сред най-активните дарители на своята Alma Mater, преподаватели и студенти. Форматът на състезанието е индивидуален Stableford в две дивизии. За начинаещите е предвидено кратко въвеждащо обучение. Подготвени са разнообразни пакети за участие, за да може всеки желаещ да се включи според финансовите си възможности и да подкрепи каузата на АУБ. Специална програма ще осигури приятно прекарване на придружителите и семействата на участниците. Във вечерните часове се провеждат награждаването на победителите и официалният коктейл.

Освен благотворителната цел, събитието е оригинален формат за създаване и укрепване на контакти между университета от една страна, и държавната администрация и частния бизнес от друга, в неформална среда и приятелска атмосфера.

Можете да се регистрирате за участие в турнира тук: https://www.aubg.edu/aubg-friends-fundraising-golf-tournament

Вижте още:

Между 6 месеца и 1 година са необходими на българските компании, за да се подготвят за еврозоната. Това показват резултатите от неформално проучване на Асоциация на...