Групите "Таралеща" и "Патърдия" организират детски концерт на 1ви юни

Групите „Таралеща“ и „Патърдия“ канят всички малки и пораснали деца на празничен концерт по случай деня на детето.

Да превърнем празника в традиция - за трети пореден път група „Таралеща“ ще събере малки и големи деца в една празнична вечер, изпълнена с много изненади, музика, премиера на нова песен и безброй усмивки! Очакват Ви шарени балони с хелий, детски татуси, етно-джаз, балканско реге, ска и много лятно настроение в един концерт за децата от всички възрасти.

Събитието на първи юни ще започнем ексклузивно с майсторенето на детски татуси, рисунки и балони с хелий!

Вдигнат ли шум и врява децата, това означава, че ще има купон и ще става патърдия. А истинската "ПАТЪРДИЯ" ще вдигне Александър Михайлов с неговия едноименен дебютен албум, чрез който ще имате възможност да се насладите на смесването на разнородни звуци и жанрове, каквито са композициите му.

 Групите "Таралеща" и "Патърдия" организират детски концерт на 1ви юни

В тях звукът на кавала се преплита със стилове, отдалечени от автентичното му звучене и вдъхновени от опита на музиканта в областта на фолклора и джаза. В този етно-джаз-фюжън- фолклорен микс, наречен „Патърдия“ ще участват и талантливи музиканти, които ще ви отведат на музикално пътешествие отвъд пределите на очакваното! А те са:

Александър Михайлов - кавал;

Илко Градев - ел. пиано;

Георги Узунов - бас китара;

Виктор Раданов - барабани.

Дългоочаквания момент и кулминацията на вечерта ще бъде представянето на чисто новия сингъл от предстоящия четвърти албум на група „Таралеща“, които освен всичко друго ще ни изненадат и с ново звучене, като името на песента и гост-изпълнителя в нея ще запазим в тайна до 1ви юни. На сцената ще имате възможност да чуете и видите групата в пълен състав, заредени с много енергия и нови емоции, които ще предадат и на Вас, за да бъде този концерт незабравим!

МИТКО ТАРАЛЕЖКОВ - ВОКАЛ И КИТАРА,

АЛЕКСАНДЪР МИХАЙЛОВ – САКСОФОН И КАВАЛ,

ДАНИ ОГНЯНОВ – БАС

ИЛКО ГРАДЕВ - АКОРДЕОН

БАТ‘ НЕВЕН КИДЕРОВ НА ПЕРКУСИЯТА

АЛЕКСАНДЪР БОРИСОВ - ТРОМБОН

АСЕН ХАЙДУТОВ – БАРАБАНИ


Да се вдетиним заедно на 1ви юни, с един уникален концерт, на който ще танцувате, пеете и ще усетите отново любовта към живота и с привкус на настъпващото лято. Добре дошли с деца на концерт, защото за деца до 16 години с придружител входът е БЕЗПЛАТЕН!

Татусите и рисунките ще са осигурени от: Cat Shot Tattoo Shop CSTS!

 Групите "Таралеща" и "Патърдия" организират детски концерт на 1ви юни

линк към промо билетите:

https://bilet.bg/bg/cart/taraleshha-i-patierdiia-s-deca-na-koncert-1vi-iuni-new-single-at-stroeja-open-air-18c-5009-5009

Подарете си музикално приключение за вас и децата Ви, което да помните дълго. Подробности за двете групи вижте в линковете по долу:

Таралеща:
=============
https://taraleshta.com/
https://www.youtube.com/channel/UCFd-S3CvJEzunhrqaGUfRCg
https://www.youtube.com/@bidonfilm
https://www.facebook.com/tarale6ta
insta- taraleshta

Патърдия:
=============
https://www.facebook.com/AlexanderMihaylovMusic
https://www.youtube.com/watch?v=is2qiNnXQYE
https://www.youtube.com/watch?v=COFhaCiC1WI

събитиe:
=============
https://www.facebook.com/events/739926968211223/

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...