ИКЕА с търговски обект от ново поколение в София през 2021Той ще бъде разположен в Mall Of Sofia и ще допълва клиентското преживяване с услуги и аксесоари

През 2021г. ИКЕА ще отпразнува своя 10-ти рожден ден на българския пазар. След успешното позициониране на магазина в София и магазина във Варна, който отвори врати през септември, Хаус Маркет България, част от FOURLIS Group обяви, че през следващата година ще бъде открит търговски обект от ново поколение в Mall Of Sofia.

С площ от 1200 кв.м., той ще предложи на посетителите разнообразие от решения за обзавеждане на изключително удобна локация в сърцето на града. Обектът ще предостави достъп до повече от 8000 артикула чрез възможност за закупуване на място на около 1000 артикула от избрани отдели и магазина за шведска храна. Останалите продукти от асортимента ще могат да се поръчват и получават в магазин ИКЕА София, от офис на партньор или чрез услугата Доставка до дома.

Клиентското преживяване ще бъде допълнено от различни услуги като планиране на кухни и гардероби, съвети за обзавеждане на дома, както и от каса за самообслужване, наред с традиционното касово обслужване.

Магазин ИКЕА от ново поколение ще бъде открит скоро и в Пирея, Гърция, с  площ от 2000 кв.м. Той ще бъде първият от поредицата иновативни проекти на шведския бранд, позиционирани в централните части на големите градове. До момента FOURLIS Group управлява пет магазина на ИКЕА в Гърция, два в България и един в Кипър, наред с общо 9 центъра за поръчки в споменатите държави.

Повече информация за предстоящия проект на ИКЕА очаквайте през 2021 година.

Вижте още: