Испанската поп звезда XEINN идва в България за Sofia Eurovision Party 2022

Изгряващата испанска поп звезда XEINN ще пристигне в България, за да вземе участие в първото издание на Sofia Eurovision Party 2022. Събитието ще се проведе между 10-и и 14-и майв столицата. Финалистът от селекцията на Испания за Евровизия 2022 ще пее по време на концерта на 14 май от 20 часа, в който участие ще вземат и другите артисти от Евровизия. Сред тях е и българският представител на Евровизия 2020 и 2021 Виктория. Билети за събитието могат да бъдат закупени наSofiaEurovision.com.

XEINN, подобно на много млади музикални звезди, започва кариерата си като качва кавъри на хитове в своя YouTube канал. Големият му пробив идва тази година с песента „Eco” иучастието му в Benidorm Fest2022 – грандиозен музикален фестивал, чрез който се избира песента на Испания за Евровизия. Въпреки че не спечели, XEINN се превърна в любимец на феновете и е спряган за един от фаворитите за бъдещ представител на страната на конкурса.

Музикалното видео към песента
 “Eco”: https://www.youtube.com/watch?v=9u5BMig9ekM

Sofia Eurovision Party 2022 ще се проведена 10-и, 11-и, 12-и и 14-и май. Феновете на конкурса ще могат да проследят на живо двата полуфинала и големия финал на Евровизия 2022. Впрограматасавключени същоспециаленконцерт със звезди от

Евровизия
тематичнимузикалнивечери с хитови песниотконкурсаклубнипартита и караокеДомакиннасъбитиетощебъдемодерното концептуално пространство за концерти, събития и срещи - “The Steps“, което се намира в сърцето на София.

Испанската поп звезда XEINN идва в България за Sofia Eurovision Party 2022

Повече информация запрограмата наSofia Eurovision Party 2022 може да бъде откритана официалния сайт на събитието SofiaEurovision.comи в профилите в социалните мрежи на събитието - Facebook & Instagram.

Вижте още: