Ксавие Марсенак: Даваме там, където живеемКсавие Марсенак, президент на ТЕЛЪС Интернешънъл Европа, за Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ.

С мотивиращо видео с любезното участие на Ксавие Марсенак, президент на ТЕЛЪС Интернешънъл Европа, Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) насърчава компаниите с добри практики в подкрепа на социални каузи да споделят успешните си инициативи. Крайният срок за кандидатстване в Годишните награди за отговорен бизнес 2015 на Форума е 15 януари 2016 г.

ТЕЛЪС Интернешънъл Европа е сред големите победители в бизнес конкурса миналата година. Компанията спечели специалната награда „Енгейдж” за цялостна ангажираност на служителите с проекта си „Ден на подкрепа на ТЕЛЪС”. Над 500 членове на  екипа на компанията се включиха в благородната инициатива за пълното реновиране на пансиона към училището за незрящи деца „Луи Брайл” в София.

„За нас наградата от БФБЛ е изключително признание, но също така и огромна отговорност напълно в духа на философията ни да даваме там, където работим и живеем”, казва в интервюто Ксавие Марсенак. „Бих призовал българските компании да се осмелят и да покажат, че реализират отлични социални инициативи на световно ниво”, добавя президентът на водещата аутсорсинг компания. Вижте цялото интервю в YouTube канала на БФБЛ тук: https://www.youtube.com/watch?v=gqNwAKzVrRM

Ксавие Марсенак: Даваме там, където живеемВидеото на Ксавие Марсенак е част от актуалната кампания на Форума под мотото „Ангажираност след празниците”. В нея се включват лидери на компании, отличени в Годишните награди за отговорен бизнес, за да мотивират за участие и други фирми, които инвестират устойчиво в инициативи в околната среда, служителите, образованието, здравеопазването и цялото общество.

Компаниите имат още 10 дни, за да подадат номинациите си в Годишните награди за отговорен бизнес 2015 – най-престижния конкурс за корпоративна социална отговорност у нас, който БФБЛ провежда за 13-а поредна година. Участието е безплатно и се извършва онлайн на сайта на Форума www.bblf.bg, а крайният срок е 15 януари 2016 г. В конкурса могат да кандидатстват компании независимо от своя бранш или големина, както и дали са членове на Форума или не.

Подробна информация за конкурса ще намерите на www.bblf.bg, както и в социалните мрежи с #BBLFAwards2015 и #отговоренбизнес.

Носителите на Годишните награди за отговорен бизнес 2015 ще бъдат обявени на официална церемония на 25 февруари 2016 г.

* b2b Media е медиен партньор на събитието

Вижте още: