1457176MGM представят режисираната от Илай Рот нова версия на трилъра от 1974 Смъртоносно желание на Майкъл Уинър и Уендел Мейес, създаден по оригиналния роман на Брайън Гарфийлд.

Д-р Пол Кърси (Брус Уилис) е хирург, който работи в спешното отделение на болница в Чикаго, където ежедневно вижда крайния резултат от насилието, което се шири по улиците на града. Един ден неговата съпруга (Елизабет Шу) и дъщеря му (Камила Морон) са брутално нападнати в дома им. Полицията, претоварена от огромното количество престъпления, е неспособна да разреши случая. За да получи справедливост, Пол е принуден сам да издири и отмъсти на нападателите на семейството си, поемайки правосъдието в свои ръце. Когато анонимното избиване на престъпници привлича вниманието на медиите, хората започват да се чудят дали смъртоносният отмъстител е ангел хранител или персонификация на Неумолимия жътвар. Ярост и съдба се сблъскват в този напрегнат екшън-трилър Лично правосъдие.

Пол Кърси се превръща в човек с две лица: спасява животи през деня и ги отнема вечерта. Съпруг и баща, който опитва да се грижи за семейството си, и сенчеста фигура, бореща се с престъпността в Чикаго; хирург, вадещ куршуми от телата на заподозрени, и мъж, търсещ справедливост, когото обществото нарича Неумолимия жътвар, а полицията преследва и неусетно затяга примката.

Лично правосъдие е поразяващ портрет, който предизвиква нашите традиционни представи за света, в който живеем, и провокира силни реакции. Пренасяйки в наши дни дълбоките и сложни теми от романа на Брайън Гарфийлд и вкарвайки нови вълнуващи елементи и непоколебим поглед към психиката на хората, филмът ще предложи на зрителите едно незабравимо трилър-изживяване.

Режисьор на Лично правосъдие е Илай Рот („Хотелът на ужасите”), по сценарий на Джо Карнахан („А отборът”, „Отдел Наркотици”, „Димящи аса”, „Сивият”), базиран на филма на Майкъл Уинър и Уендел Мейес от 1974 г., по романа на  Брайън Гарфийлд.

В ролите са Брус Уилис (Умирай трудно), Винсент Д’Онофрио (Джурасик Свят), Елизабет Шу (Да напуснеш Лас Вегас), Камила Морон, Джак Кеси, Дийн Норис (В обувките на Сатаната) и Кимбърли Елис (Джон Кю). Продуцент е Роджър Бърнбаум, а изпълнителен продуцент е Илона Херцбърг. Оператор е Рохир Стофърс. Монтаж Марк Голдблат. Музика Лудвиг Гьорансон. Сценография Пол Кърби. Костюми Мери Джей Форт.

Лично правосъдие идва в кината на 9 март.

 

 

Вижте още:

Тази помощ не само ускорява местната модернизация, но ще помогне на България да следва тенденциите на световния пазар и да обезпечи продоволствената си сигурност, прилагайки...