Модни експерти търсят най-добрите млади фотографи и стилистиСтилистът Антония Йорданова и дизайнерът Николай Пачев са в журито на престижния международен конкурс на Answear

Международен конкурс предизвиква въображението на най-добрите млади български фотографи и стилисти. В престижното състезание, организирано от модната платформа Answear, могат да се включат всички, които мислят извън матрицата, имат силно изявено чувството за естетика и умеят да изразяват себе си през обектива.

Креативната надпревара стартира на 24 август, а от участниците в нея се очаква да създадат оригинални продуктови кадри на бижутата Swarovski и да уловят по неподражаем начин красотата на кристалите. Творбите им ще бъдат оценени от експертно жури, в което влизат доказани имена от фотографията и света на модата.

Финалистите ще бъдат селектирани от стилиста и арт-директор Антония Йорданова, дизайнера, преподавател в катедра “Мода” в НБУ и дългогодишен байер Николай Пачев и фотографа Даниела Йорданова. Партньор на конкурса е Photosynthesis.

Победителите ще бъдат обявени на 19 ноември, а всеки от тях ще получи атрактивни награди. Петимата финалисти ще си тръгнат със сет бижута Swarovski, създадени по случай 125-ия рожден ден на бранда. Класиралите се на 2-ро и 3-то място ще бъдат поощрени с 200 лева в продукти по избор от Answear.bg и сет бижута от Swarovski.

Призът за големия победител е камера Polaroid One Step 2 Holiday от Photosynthesis, 1000 лева в продукти по избор от Answear.bg и сет бижута от Swarovski. Кадрите на младия фотограф, поставен под №1, ще бъдат публикувани в списание Go Guide.

Повече за сроковете и условията на конкурса вижте тук


Модни експерти търсят най-добрите млади фотографи и стилисти

Вижте още: