Най-голямото кариерно изложение „Национални дни на кариерата“ ще се проведе в края на март и началото на април
21-ото издание на най-големият кариерен форум в България „Национални дни на кариерата“ ще даде възможност за живи срещи и виртуални интервюта между работодателите и търсещите работа.

В 5 академични града в страната и един виртуален ден, кандидатите ще имат възможност да опознаят пазара на труда, да натрупат опит с интервюта, да създадат контакти с желана компания.
 
Графикът на събитията е следният:

- София - 29 март - Национален дворец на културата, ет. 5;

- Виртуален ден - 31 март - Online;

- Пловдив - 05 април - Пловдивски Панаир;

- Варна - 07 април - Rosslyn Hotel Dimyat;

- Габрово - 12 април - Технически университет;

- Русе - 14 април - Русенски университет „Ангел Кънчев“.
 
Входът за форума е безплатен, но с предварителна регистрация на сайта на събитието.
 
3. Запознай се с участващите компании на живо и онлайн и виж свободните им позиции: https://careerdays.bg/bg/national-careerdays/participants-all
 
Всички компании-участници могат да бъдат видени тук.
 
От Национални дни на кариерата е започнал професионалният път на над 48 000 души.
 
JobTiger e компания за комплексни HR услуги и организира „Национални дни на кариерата“ вече 21 години в продължение на мисията си да създава стойност за хората, търсещи работа, бизнеса и обществото.
 
Бронзов спонсор на събитието е Infineon Technologies.
 
Партньори на Национални дни на кариерата са Министерство на образованието, Агенция по заетостта, Община Пловдив, Община Русе, Община Габрово, Технически университет – Габрово , Русенски университет „Ангел Кънчев“, JobTiger.tv, HRIndustry.bg

С подкрепата на Baristo и Таткова градина, Аз мога тук и сега, ISIC България, 9 Academy, Мениджър, b2b Media, Кариери, София Fantasy, Майна Town, Международна награда на херцога на Единбург и Ledgion run.

Вижте още: