Остава само един месец, за да се включите в конкурса eCommerce Academy Awards 2022

Конкурсът, който търси звездите на онлайн търговията в България

Остава само един месец, в който всички онлайн търговци, които са достатъчно смели да покажат своите страхотни проекти, могат да се включат в конкурса eCommerce Academy Awards 2022.

Той вече навлезе в късната фаза на регистрация на участниците. Онлайн търговците все още имат възможност да се включат в конкурса до 30-ти август и да получат експертна обратна връзка от журито, както и много други допълнителни екстри.

eCommerce Academy Awards 2022 е конкурс, който си поставя за цел да намери “Звездите на онлайн търговията” и да отличи, разбира се, тези, които са се справили най-добре. Форматът е така структуриран, че малки и големи онлайн магазини могат да мерят сили помежду си, като единственото условие е кандидатите да оперират в една и съща сфера на дейност.

Конкурсът е разделен на 12 основни и 3 специални категории.

Електронната търговия е път с много разклонения. “С този конкурс целим не просто да покажем кои са най-добрите страни на участниците и да ги оценим, а също така да им бъдем полезни като им посочим недостатъци, които да отстранят и по този начин да улесним пътя нагоре”, заяви главният организатор Никола Илчев.

Защо да включите в конкурса? Той ще ви даде:

Обратна връзка за работата на електронния магазин;

Популярност на дейността на организацията пред нова аудитория;

Възможност за създаване на нови бизнес контакти в сферата на електронната търговия; 

Допълнителен трафик към вашия електронен магазин;

Допълнително самочувствие на екипа, който разработва и работи в проекта;


Освен това, всеки участник, веднага щом заплати таксата за участие, получава две много важни неща: ваучер на стойност 100 лв. от Delta.bg, компания, предлагаща хостинг услуги, и статия в групата на основния ни медиен партньор - Netinfo.

За отличниците е предвиден плакет “Звезда на онлайн търговията”, който е специално изработен за конкурса. Допълнително, най-добрите магазини ще имат възможност да се включат и в поредицата “Зад кулисите на онлайн бизнеса”, създадена и ръководена от eCommerce Academy.

Всички бонуси, ползи и допълнителни преференции, които носи участието в конкурса, можете да видите тук: https://awards.ecommercebg.com/

Вижте още: