На 15 декември 2016 год. ще бъдат връчени Годишните награди за авиационния бизнес.
В конкурса могат да участват авиокомпании, IATA агенции, кетъринг компании, летища, транспортни и логистични фирми, IT компании с продукти за авио и травъл бранша.Годишни награди SКY STARS 2016 - B2B MEDIA

За втора поредна година b2b Media организира “Годишни награди SКY STARS 2016”, а до 10 декември 2016 компаниите от сектора могат да изпращат своите кандидатури с описание на проектите си в над 10 различни категории.

Отличията бяха учредени от b2b Media през 2015 година съвместо с международни организации като IATA, WATA, APG Network. 

В рамките на кампанията се провежда и национално допитване свързано с нагласите на българския пътуващ потребител, като се взема мнението му в сферата на авиацията, травъл и туристическия сектори.  


Новите категории във второто издание са свързани с иновациите, инвестициите, нови работни места и start up предприемачеството, като целят развитието на сектора. Учредителите имат за цел да стимулират сектора за по-високи резултати, икономически показатели, нови инвестиции, нови работни места и въвеждане на иновативни технологии и подходи. 


Официална церемония:


На 15 декември 2016 год. в хотел BW Premier Sofia Airport , зала Хийтроу ще се проведе официалната церемония по награждаване на най-добрите компании в авио сектора. Церемонията ще премине в присъствието на официални лица, бизнес и медии.


Присъствието е с предварителна регистрация на адрес →  http://skystars.b2bmedia.bg/reservation


Резервирайте с допълнителна отстъпка от 10% с код SKYNEWS!


Експертното жури, което обобщава резултатите и пресява номинациите тази година е в състав:

Стамен Янев, изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции

Надя Маринова, гл. редактор на b2b Mediа

Марина Стефанова, изпълнителен директор на „Българска мрежа на Глобалния Договор на ООН”

Проф. д-р Добрин Тодоров Сейзински, Технически университет,  ръководител катедра “Транспортна и авиационна техника и технологии”

Филип Филипов, директор B2B/Sofia Office Lead в Skyscanner


За организаторите:

Още от първото издание през 2015 година организаторите и инициаторите b2b Media си поставиха амбициозната задача то да се превърне в ежегодна инициатива, която да събира и обединява държавните институции, авио и туристическия бизнес.

Авиокомпаниите по света продължават да се развиват и модернизират все повече и повече, а много бизнеси, свързани с авиационния бранш, представят все по-иновативни решения, с които да улеснят пътуването и транспортирането по целия свят. Туристическите агенти в страната са важна част от тази индустрия и техните усилия също ще бъдат отличени със специална награда.


Кои заемат първите места на българския пазар, ще стане известно в средата на месец декември 2016 година.


Участието за медии е безплатно. Моля, заявете своето присъствие на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

http://skystars.b2bmedia.bg/

Партньори: DrivE.R, Trastena Wines, Mihalkovo, Samsonite Bulgaria, Home Selection, Civitas, БДВО,  Клъстер "Зелен Транспорт", iNews, fakti, OkoloSveta, Tour BG, bgpredpriemach, сп  Business Lady, списание "Железопътен и интермодален транспорт", manifesto.bg

*SKY STAR е запазена марка на b2b Media!

Вижте още: