Единственото по рода си събитие в страната среща младите хора с благотворителните идеи и каузи

Петият Годишен форум на неправителствените организации на Американския университет в България (АУБ) ще се проведе изцяло виртуално на 24 ноември от 15 до 18 часа. АУБ организира този форум за пети пореден път с мисията да подкрепи неправителствените организации (НПО) в България и да насърчи сътрудничеството и диалога между НПО сектора и младите хора.

„Неправителствените организации играят особено важна роля за развитието на обществото и по-доброто функциониране на различните общности. Нашата мисия е да помогнем информацията и данните за това колко важна е дейността на тези ключови двигатели на добродетелността да достигне до младите хора,“ споделя Румяна Христова от Кариерния център на АУБ.

Това единствено по рода си събитие в България дава възможност на различни НПО да представят своята дейности и проектите, по които работят, пред студентите на АУБ, а от своя страна младите хора ще могат да дадат своята обратна връзка към НПО-тата и да споделят идеите си за тяхната работата. В рамките на форума студентите имат възможността да се включат като доброволци и да подкрепят кауза по свой избор.

Петият Годишен форум на неправителствените организации на АУБ ще се осъществи изцяло виртуално чрез онлайн текстови и видео чат. Неправителствените организации, които искат да представят дейността си пред студентите на 24 ноември, могат да се регистрират на този линк. Така те ще получат достъп до облачната платформа на събитието и до възможността да се срещнат със студентите, независимо къде се намират в момента. Посредством платформата всяко НПО ще може да осъществи лесен и пряк контакт с всеки заинтересован студент, както и да представи интерактивно своята организация.

Вижте още: