Изпълнителният директор на Alibaba.com Турция Джунейт Ерполат е един от лекторите на четвъртия годишен конгрес за електронна търговия eCommCongress, който ще се проведе на 11 май 2018 г. в Sofia Event Center. Освен него, лектори в най-мащабното събитие за онлайн продажби в България ще бъдат и Марсел Мейсан, президент, eCommerce асоциация Хърватска и Лювю Талои, CRO специалист, ECOMpediа (Румъния).

Какво е бъдещето пред електронните търговци и каква е следващата индустриална революция, как различните социални платформи като Instagram и Facebook подпомагат продажбения процес, какви са особеностите за работа в европейските пазари и как предстоящото влизане в сила на GDPR ще се отрази на всеки участник в продажбения процес са само част от темите, които ще бъдат засегнати и дискутирани в различните панели.

Посетителите на конгреса ще могат да участват и в кратки сесии, в рамките на Easy stage - експо къта, където представените изложители ще дадат съвети и ще споделят:

- какви са грешките при стартиране на онлайн магазина и как да се избегнат;

- как се създава онлайн магазин за 10 мин.;

- как се правят банери без да умения на дизайнер или програмист;

- как да развият своя онлайн магазин;

- как да стартират дропшипинг бизнес и др.

В продажба са билетите за ранна регистрация.

Четвъртото издание на Конгреса за електронна търговия – еCommCongress ще се състои с подкрепата на Isobar Commerce България, DHL Express България. Медийни партньори на събитието са телевизия Bloomberg, Investor.bg и Netinfo.bg, B2B media, Mail.bg.

Актуална информация за събитието може да откриете в официалния сайт тук.

Вижте още:

Между 6 месеца и 1 година са необходими на българските компании, за да се подготвят за еврозоната. Това показват резултатите от неформално проучване на Асоциация на...