Поли Генова с премиера на новата си песен „We Only Have Today“

Синът на Поли Генова играе главна роля във видеоклипа към песента, разкривайки вълнуващия свят на детските фантазии

Днес българската поп икона Поли Генова представя най-новата си песен – „We Only Have Today“. Като национален посланик на УНИЦЕФ за България, Поли посвещава тази песен на каузата за най-добър старт в живота на всяко дете на Детския фонд на ООН. Новият ѝ сингъл не само ни вдъхновява, но и ни кара да подкрепяме децата да не спират да мечтаят, да вярват в себе си и да преследват мечтите си.


Песента, която носи позитивното послание да бъдем до децата тук и сега, беше изпълнена предпремиерно на 1 юни – Световният ден на детето. Поли Генова я представи на живо пред стотици деца и гости от България и света на специално събитие за празника, организирано от УНИЦЕФ.

Видеоклипът към „We Only Have Today“, режисиран от Вито Бонев, е истинско визуално произведение на изкуството, заснето в Националната астрономическа обсерватория „Рожен“ и Планетариума в Смолян. В главната роля е петгодишният Даниел – синът на Поли, който заедно с майка си преоткрива един нов и безкрайно красив свят, плод на детските мечти и въображение. В песента се подчертава значимостта на времето, прекарано между родителите и децата им, както и колко е важно те да растат обичани, защитени и подкрепени от семействата си.

„Като майка на две прекрасни деца, които са източник на безкрайна радост и вдъхновение за мен, мога да кажа, че те са моите най-добри учители. Те ме научиха да вярвам и мечтая по-силно от всякога. Децата са нашето бъдеще, затова трябва да направим всичко възможно, за да им дадем най-добрия старт в живота и да ги насърчим да мечтаят и вярват в своите възможности. Това е и посланието на новата ми песен, която се надявам да вдъхнови всички, които я чуят“, споделя с вълнение Поли Генова.

„Бихме искали да изкажем искрените си благодарности на Поли Генова за това, че написа и посвети новата си песен на УНИЦЕФ за най-важната връзка – тази между децата и родителите. „Имаме само днес“ – това е и нашето послание. Днес, тук и сега, както и всеки ден, всяко дете се нуждае от подкрепа, внимание, закрила и любов. Ние в УНИЦЕФ знаем, че първите 1000 дни от живота на детето са определящи за бъдещото му развитие. Ако децата получават любов, отзивчивост и подкрепа, те могат да разгърнат пълния си потенциал!“ каза Кристина де Бройн, представител на УНИЦЕФ в България.

С новата си песен Поли се обръща към всички родители с призив да прекарват повече време с децата си, да общуват помежду си и да ги насърчават да опознават света, да вярват в себе си и да преследват мечтите си.

Поли Генова с премиера на новата си песен „We Only Have Today“

Като национален посланик на УНИЦЕФ Поли Генова призовава родителите да потърсят безплатното приложение на УНИЦЕФ „Bebbo“, подкрепено от Министерството на здравеопазването, което цели да им подпомогне в отглеждането и грижите за децата им от бременността и раждането до първия учебен ден. Приложението е разработено от световни експерти в областта на ранното детско развитие и педиатри и съдържа ценни съвети, насоки и информация за здравето и развитието на децата.

Заедно можем да помогнем на повече родители да осигурят пълноценна грижа, любов и закрила. Дари най-добър старт в живота на всяко дете, бъди БЛАГОДЕТЕЛ на www.dari.unicef.bg.

Новата песен „We Only Have Today“ се разпространява от Warner Music чрез Орфей Мюзик и вече е налична в YouTube тук и всички музикални стрийминг платформи тук.

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...