Пощенска банка с лятна оферта за финансиране на малкия бизнес Пощенска банка предлага лятна промоционална оферта за финансиране на малкия и среден бизнес – за заявления по оборотни и инвестиционни кредити, подадени до 31 август само в специализираните центрове „Банкиране малък бизнес“ на банката в цялата страна. Специалното предложение е над 20% по-ниски такси за отпускане на кредит за финансиране на малък бизнес. За срока на промоцията отпада и таксата за кандидатстване.

Със старта на европейските програми Пощенска банка отбелязва отлични резултати за оборотни кредити за малките компании. Техният дял към месец юни представлява над 80% от всички кредити, показват данните на банката. Експертите на финансовата институция очакват значителен интерес и увеличение в търсенето и на инвестиционни кредити при стартиране на европейските финансиращи програми 2014-2020 г. Според прогнозите на Пощенска банка за тази година се очаква 20% ръст в кредитирането на малкия бизнес, като водещ остава земеделският сектор. Причина за това са атрактивните условия в предлаганите продукти и все по-иновативните решения за финансиране.

От края на миналата година и през 2015 г. инвестициите на Пощенска банка са съсредоточени в развиването на модерна и иновативна клонова мрежа, която да отговаря на нуждите на всеки клиент. Ритейл стратегията, която Пощенска банка прилага, е създадена по модел на новите ѝ собственици – сред които водещи американски и канадски инвестиционни фондове. Екипът от експерти в центровете „Банкиране малък бизнес“ разполага с необходимия професионален опит и експертиза да предлага на малките компании най-подходящите продукти и консултация при подготовката на документи. За Пощенска банка удовлетворението на клиента е най-важният фактор в обслужването и специалистите й оказват съдействие в целия процес от кандидатстването до усвояването на кредита.

Към настоящия момент вече работят 4 специализирани центъра „Банкиране малък бизнес“ в София и още 5 такива в Пловдив, Русе, Благоевград, Варна и Бургас. Допълнителна информация за тях може да се намери на сайта на банката – https://www.postbank.bg/bg-BG/SmallBusinessBanking/SBB_centers/

Вижте още: