Кариера в България.За втора поредна година специален фолклорен флашмоб  се осъществи благодарение на танцова формация „Хороводец“ на Терминал 2 на Летище София във вторник, 11 август 2015г.
  След пиринския танц  последва и традиционно българско хоро с всички присъстващи, пристигащи от различни дестинации. Събитието бе посветено на българите с образование и опит в чужбина.

Целта е да се мотивират българите, които са избрали да учат или работят в чужбина да потърсят професионална реализация в България по време на най-големия и успешен кариерен форум “Кариера в България. Защо не?”. Форумът ще се състои на 10 септември 2015г. в Интер Експо Център - София, за да срещне завърнали се млади професионалисти с над 70 международни и български топ компании. Кариерният форум се организира от сдружение „Тук-Там” и Back2BG.com за осма поредна година. През изминалите години форумът е посетен от над 7000 участници, 400 компании, представил е личните истории на над 200 лектора, получил е подкрепата на десетки медийни и организационни партньори. Форумът е кариерна платформа, която предоставя всеобхватна информация за бизнес и обществена средата в България, за да могат участниците да направят информиран избор за своето професионално и лично развитие.

Кариера в България.Фолклорният флашмоб е част от цялостна кампания в партньорство с  Летище София, която oще включва специални рекламни пана и стикери, които ще посрещат пътниците на Летище София с „Добре дошли“.

Регистрацията за форум „Кариера в България“ е отворена и безплатна на www.karieravbulgaria.com

Партньори и спонсори на кариерния форум са  Каменица, AIG, HP и Telus International.

* b2b Media е медиен партньор на събитието

Вижте още: