Роб Морбин ще е председател на журито на Bapra Bright awards 2023

Влиятелният комуникационен професионалист Роб Морбин, понастоящем изпълнителен директор на Международната консултантска организация по комуникации (ICCO), е избран за председател на журито на BAPRA Bright Awards 2023.

Освен него, изцяло международното жури наброява още близо 30 специалисти на високи позиции в компании, агенции и организации от много страни, което гарантира безпристрастност и висок професионализъм при оценяването на проектите.

Роб заема позицията в ICCO сравнително отскоро и като такъв управлява оперативно организацията с членове в 81 страни по света, сред които е и БАПРА. Преди това има дълъг опит в CIPR и в бизнеса – комуникации, маркетинг и public affairs.

BAPRA Bright Awards 2023 тази година е обновен – включени са три нови категории, в които могат да кандидатстват както агенции, така и компании. Към големите награди за „Кампания на годината“ и „Агенция на годината“ се включва и категорията „Изгряваща звезда“ – за млади таланти в агенциите.

Срокът за подаване на заявки в конкурса остава 2 април. Цялата необходима информация е качена на сайта на наградите: https://bapra.bg/2023/.

Вижте още: