След фурор в Мадрид и Лондон: Виктория ще пее за феновете на Евровизия в София на Sofia Eurovision Party 2022

Виктория, която представи България на Евровизия 2020 и 2021, ще вземе участие в международния концерт Sofia Eurovision Party 2022. Събитието ще се проведе от 10-и до 14-и май в“The Steps”в София и ще събере на едно място артисти и фенове на Евровизия от България и цяла Европа. Те ще проследят на живо двата полуфинала и големия финал на конкурса Евровизия 2022, а в деня на финала от 20 часа ще се проведе и концерта на Виктория и български и международни звезди от конкурса.Билети за събитието могат да бъдат закупени наsofiaeurovision.com.

Виктория беше един от тримата артисти от миналогодишното издание на Евровизия, които получиха покана да пеят на промо концертите в Мадрид и Лондон. След успешно представяне на партитата от календара на Евровизия във Великобритания и Испания, Виктория се завръща в България, където ще открие първото подобно събитие в страната ни – Sofia Eurovision Party 2022.

“Радвам се, че българските артисти и всички музикални фенове в България ще имат възможност да се насладят на подобно събитие. Партитата във Великобритания и Испания бяха невероятни - събраха се хиляди хора, които просто искаха да се насладят на хубавата музика и да се забавляват.Пееха в един глас с мен моите песни и това ме направи много щастлива. Срещата с феновете на Евровизия е винаги много зареждаща.Сигурна съм, че в София ще бъде също толкова вълнуващо!”, сподели певицата.

Виктория на Евровизия 2021 в Ротердам: 
https://www.youtube.com/watch?v=xORSj7dSfis

Sofia Eurovision Party 2022 ще се проведе от 10-и до 14-и май, а в неговата програма са включени специален концерт със звезди от Евровизия, тематични музикални вечери с хитови песни от конкурса, клубни партита и караоке, което ще даде възможност на всеки да се докосне до магията на Евровизия.

Повече информация за Sofia Eurovision Party 2022 може да бъде открита
 и в профилите в социалните мрежи на събитието - Facebook & Instagram.

Вижте още:

Тази помощ не само ускорява местната модернизация, но ще помогне на България да следва тенденциите на световния пазар и да обезпечи продоволствената си сигурност, прилагайки...