1482538Кандидатитеза бизнес награда могат да подават документи от днес до 02 септември 2018

Българската асоциация на рекламодателите (БАР)отваря за кандидатури петото издание на конкурса BAAwards. BAAwardsотличавакомпаниите с най-добри и иновативни маркетингови стратегии,реализиранипрез изминалата година. Условията за участие изискваткампаниите да са осъществени в периода между 1 януари 2017г. и 15 май 2018г.Участниците могат да подадат своите заявки онлайндо 02 септември 2018 на сайта на конкурса.

През тази година мотото на BAAwards е „БАРкод на успеха“,с което организаторите изразяватидеята, че добрите маркетолози умеят да разшифроват нагласите на потребителите иуспяват да намерят точния ключ към техните нужди и потребности. 

Кандидатстващите бизнеси ще се състезават в 10различни категории: "Нов продукт", "Нова услуга", "Нова корпоративна марка, "Ребрандинг на продукт, "Ребрандинг на услуга", "Корпоративен ребрандинг", "Пускане на пазара на обновен продукт", "Пускане на пазара на обновена услуга", "Активиране на марка" и "Корпоративна социална отговорност". Асоциацията развива конкурса постоянно като тази година за първи път се учредява и студентска награда за проект на тема: „Пускане на пазара на нов брандиран продукт или услуга в съществуваща категория“. Сроковете за подаване на проекти в състезанието за студентска награда ще бъдат обявени по-късно.

Проектите ще бъдат оценявани от водещи специалисти в сферата на маркетинга и комуникациите. В състава на журито влизат:Кирил Хаджидинев (Белла), Янко Кръндаров (Интерснак), Боряна Великова (Кока-Кола), Силвия Костова (Пощенска банка), Йолита Ботева (ОМК), Венцислав Хиков (Графити-ББДО), Николай Неделчев (Публицис), Юлиян Добрев (Blue Point), Ива Димова (Ipsos), Кристиян Постаджиян (НБУ)и Христо Катранджиев (УНСС).

“В миналогодишния конкурс BAAwards  бяха подадени рекорден брой кампании - 43, което представлява 20% ръст спрямо 2016. BAAwardsпродължава да се развива и успоредно с нарастващия брой заявки за участие, расте и качеството, за което свидетелства и повишаването от година на година на средната оценка в конкурса” – каза Росен Мисов, изпълнителен директор на БАР. 

Подробна информация за конкурса BAAwards– срокове и условияза участие, може дапрочететена„BAAwards 2018’– Баркод на успеха“

Вижте още: