1410397Конференция „Тук и сега: HR практиките, които работят“ ще се проведе на 13 октомври 2017 г. в Интер Експо Център.

Едно от най-големите събития в областта на управлението на хора ще е през октомври! Програмата на конференцията ще представи успешни проекти по актуални теми като ангажиране, мотивиране, развитие, задържане на служителите и др. Конкретни свои проекти ще споделят компании от различни бизнес сектори, сред които Аурубис, Сенсата Технолоджис България, СКФ Берингс България, Теленор, УниКредит Булбанк, Майкрософт, Софарма Трейдинг, Плейтех България, Либхер Хаусгерете Марица, хотели RIU. За проектите ще разказват изпълнителни директори, директори Човешки ресурси и техните консултанти.

Повече за програмата можете да видите на сайта на конференцията (http://pmconference2017.bapm.bg/script ) На събитието се очакват над 300 директори и експерти по управление на човешките ресурси, изпълнителни директори, собственици и управители на малки и средни предприятия.

Участието в събитието изисква регистрация, която можете да направите ТУК / http://pmconference2017.bapm.bg/tickets /

Вижте още:

На 5 август 2022 г. Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC, и Националният гаранционен фонд (НГФ), част от групата на Българската...

Миналата седмица БНБ, качи резултатите на търговските банки за второто тримесечие на 2022 година на сайта си и се присетих, как някак си неусетно...