1487643Инициативата е част от корпоративната култура, която агенцията успешно интегрира вече от почти година с цел да съдаде работна среда и дух, които да насърчават щастието в офиса.

United Partners, една от водещитеагенции за интегрирани маркетингови комуникации в Централна и Източна Европа, която от вече близо година изгражда своя методология за щастие на работното място, откри за служителите си летен офис в една от най-красивите столици в света, Стокхолм.

В рамките на летните месеци, всички служители на агенцията имат възможността да се възползват от едноседмично работно приключение, по време на което служителите, които работят от там ще трябва да държат колегите си в течение за всички моменти и предизвикателства, които работата от „изнесен“ летен офис може да донесе.

„Част от стратегията на агенцията ни се изразява в търсене на иновативни решения и подходи всеки ден, както за клиентите с които работим, така и за самите нас като компания. Летният офис, който стартирахме това лято като вътрешна инициатива, има за цел да обогати знанията на служителите в агенцията, да допринесе за развитието и креативността, предоставяйки им възможността да се потопят, докоснат и вдъхновят от скандинавската културата.“ сподели Mария Гергова-Бенгтссон, основател и управляващ директор в United Partners.

Вижте още: