1419834Лидерът в ресторантското оборудване ReSol организира практически уъркшоп по време на международното изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване – СИХРЕ.

От 8-ми до 11-сти ноември на своя щанд А4 в зала 6 на Интер Експо Център София компанията ще покаже тенденцията в ресторантьорството – цвят. Цветни прибори,  цветни чинии, цветни чаши.  Ще бъдат представени четири нови серии – черна, сиво-мраморна и още два напълно изненадващи и атрактивни цвята.

Тази година участието на ReSol ще е съпътствано от дегустационни програми на италианско еспресо МоКамбо и на уникалното капучино с Жен Шен, представени на българския пазар от Different Trade.

Основен акцент в представянето на ReSol ще бъде практическия уъркшор ВИРТУОЗИ В СЕРВИРАНЕТО. Доказани професионалисти ще демонстрират три основни направления в изкуството на сервирането:

-                 Подреждане на красиви маси  за кетъринг

-                 Подреждане на Вълнуващи блок маси

-                 Иновативни подходи в индивидуалното сервиране

ВИРТУОЗИ В СЕРВИРАНЕТО е насочен към всички собственици на заведения, сервитьори и всички, които биха искали да научат нещо ново, вълнуващо и интересно за магията на изкусното сервиране.

Практическия уъркшоп ще се проведе в последния ден на изложението - 11 ноември на щанда на ReSol. Участниците ще могат да се запознаят с водещи специалисти, за които красивата маса е задължителна част от имиджа на ресторанта и основен белег на класата на заведението. Заедно с вкусната храна, качественото обслужване, класата на сервиране и подреждане на масата са ясен знак за нивото на заведението.

Традиционно ReSol ще покажат много аксесоари - кошнички, дървени дъски, медни малки съдчета, цветни съдчета и каменни плата - компанията предлага най-голямото разнообразие на размери каменни плата в България.

ReSol - Restaurant Solution e специализирана във внос и търговия на едро с всичко, необходимо за оборудването на едно заведение - чаши, прибори за хранене, различни аксесоари за сервиране и украса, чинии, кухненско оборудване и обзавеждане, кетъринг оборудване.  Компанията е вносител на порцелан от GBenedikt, Bonna, Dibbern, Langenthal и Utopia; аксесоари за сервиране, за блок-маси и кухненски принадлежности от APS, Utopia, Dalebrook; прибори за хранене с марката Sola Switzerland и изделия от стъкло на световните брандове La Rochere и Italesse.

Щанд А4 в зала 6, Интер Експо Център София - СИХРЕ (8 - 11 ноември) - ReSol - Restaurant Solution

1419834-1 

Вижте още: