1477505Най-зрелищното шоу със собственоръчно направени автомобили „Луда надпревара“ ще открие сезон 2018 година на 26- 27 май в София - Околовръстен път, Симеоново.

„Спри агресията по пътищата, стани един от нас“ – това е казузата на най-зрелищната надпревара със саморъчно и тематично направени автомобили.

Всички любители на адреналина могат да покажат шофьорски умения, предвидливост, точна преценка, бързи и адекватни животоспасяващи реакции в една контролирана и обезопасена среда.Само тук, в атрактивното шоу зрителите ще видят удар с 20 км в час и ще се замислят как би изглеждал в реална ситуация при удар със 120 км в час. Зрелищното шоу кара малки и големи да се замислят как биха реагирали на пътя в опасна ситуация. 

Тази година организаторите са вдигнали още повече летвата с уникална по рода си шоу програма, каскади, автогладиатори борещи се да оцелеят в една епична и безмилостна надпревара в театър на разрушението.

Огромен джип ще гази отпадналите от надпреварата коли, а автогладиаторите ще се борят  с брутални саморъчно направени, автомобили, като последния останал на ход ще грабне титлата на „Луда Надпревара“.

За най – малките си фенове, организаторите са подготвили коли на любимите анимационни герой.

Присъстващите ще видят на живо и как се заснема игралният филм „Автогладиатори“ с опасни каскади и специални ефекти.

Датата е 26-27 май„Елате и се насладете на екшъна – удоволствието от вас, ламарините от нас,насладите на уникално екстремно изживяване. Очакваме ви!

Вижте още:

Соня Миклай е новият главен управител на „Германо-Българската индустриално-търговска камара“ от 1 март 2024 г.Тя поема поста от д-р Митко Василев, който бе начело на организацията последните над 30 години.