Canon пуска на пазара три нови фотоапарата с дългоочаквани функционалности. Това са безогледалният EOS M50, предназначен за любители-фотографи и предложенията за прохождащите във фотографията - EOS 2000D и EOS 4000D. И трите фотоапарата са с характеристики, които позволяват снимането да се превърне във въздействащ начин за споделяне и разказване на истории.

EOS M50 е най-новото попълнение в серията EOS M и най-интуитивният и технологично усъвършенстван безогледален фотоапарат Canon досега. Разработен за съвременните любители на приключенията, той е първият продукт на Canon с функция за запис на 4K видео, подвижен сензорен дисплей и най-новия процесор DIGIC 8.

Canon EOS M50 е лек и удобен за носене фотоапарат със сменяеми обективи, предназначен за фотографи с опит в снимането със смартфон или компактен фотоапарат, които искат да усъвършенстват способностите си. Оборудван с най-съвременните технологии, компактният и елегантен модел постига превъзходно качество на изображението, което го прави чудесен спътник на всеки пътешественик. Бързата реакция на системата за автоматично фокусиране, използваща технологията Dual Pixel CMOS AF, позволява заснемане на резки изображения с висока резолюция и запис на качествено Full HD видео. Видеозаписът достига нови висоти и с функцията за запис на 4K видео за по-богата детайлност при четири пъти по-висока резолюция в сравнение с Full HD.

Canon EOS M50 е оборудван с най-новия процесор DIGIC 8, който прави редица иновативни функции на фотоапарата възможни: запис на 4K видео, 4K „таймлапс“ фотография и извличане на 4К кадри от 4K видео и други. Технологията осигурява и редица подобрения в автоматичното фокусиране и автоматично оптимизиране на изображенията с високо качество, които лесно могат да се споделят направо от фотоапарата.

Едновременно безогледалния EOS M50, Canon пуска и два нови огледално-рефлексни (DSLR) фотоапарата.  EOS 2000D и EOS 4000D са предназначени повече за тези, които правят първите си стъпки в света на DSLR фотографията. Апаратите притежават редица характеристики, които позволяват лесното им използване и постигане на високо качество на снимките и на Full HD видеа. EOS 2000D и EOS 4000D също така са съобразени с начина на живот на съвременните динамични хора, които търсят нови преживявания и искат да споделят безпроблемно своите приключения и постижения в социалните медии.

Комбинацията на сензорна технология, DIGIC 4+ процесор, удобна Wi-Fi свързаност и изключително ясни и разбираеми указания за употреба в самите фотоапарати, дават възможност за постигане на високо качество на снимките по лесен и удобен начин. Апаратите са подходящи и за нощни снимки – те стават достатъчно ясни и богати на детайли,.

И трите фотоапарата имат Wi-Fi връзка със смартфон благодарение на приложението Canon Camera Connect. По този начин уловените моменти да бъдат бързо споделяни в социалните мрежи. Снимките също така могат да бъдат качвани в irista, безплатното облачно пространство на Canon, така че запечатаните спомени да бъдат запазени завинаги.

Трите нови апарата на Canon са интуитивни и атрактивни за изкушените от фотографията – както за любители, така и за напреднали. В тях са внедрени най-съвременните технологии и постижения в областта, което позволява на любителите на приключения да разказват по най-впечатляващ начин историите си. 

Вижте още: