Нетера пусна нова, 5 пъти по-бърза клауд платформа

Само срещу месечна такса, без дългосрочно обвързване и с безплатен тестов период компанията предлага първокласни облачни услуги върху последно поколение сървъри

Глобалният телеком оператор Нетера, който предлага клауд решения вече над 10 години, тества и успешно въведе в експлоатация нова облачна платформа. Тя е 5 пъти по-бърза от предишната и е изградена от най-съвременни компоненти.

Благодарение на това клиентите на Neterra.Cloud вече разчитат на високопроизводителни виртуални сървъри. Дисковете на новите машини използват експресна енергонезависима памет със светкавична реакция дори при огромни корпоративни натоварвания (NVMe). Процесорите са последно поколение Intel Platinum.

Платформата предлага и редица полезни функционалности. Клиентите вече могат да качват на виртуалните си сървъри шаблони, които съдържат софтуерна конфигурация (т.нар. VMWare Images), както и контейнери с отворен код (т.нар. Kubernetes).

Платформата Neterra.Cloud е базирана на високопроизводителна и иновативна система за съхранение на данни от типа софтуерно дистрибутиран сторидж, който освен че е гъвкав и ефективен, осигурява безопасност на данните със своите три копия.

Услугите се предлагат в европейските дейта центрове на Нетера - SDC, сертифицирани по PCI-DSS, ISO 20000, ISO 9001 и ISO 27001. Клауд услугите могат да се съчетаят с модерни бекъп решения и DDoS защита.

Специалистите на Neterra.Cloud отговарят безплатно на всички запитвания и дават съвети кое техническо решение e най-подходящо за съответните бизнес нужди.
Сред предимствата на клауд сървърите са, че те не изискват голяма първоначална инвестиция. На Neterra.Cloud всеки може за броени минути да избере, конфигурира и вдигне облачен сървър.

Само срещу месечна такса, без дългосрочно обвързване и с безплатен тестов период клиентът получава първокласно оборудване и услуги без да е нужно да купува собствени машини, да им прави обновления и да наема хора за поддръжка.

Освен под формата на облачни сървъри, Neterra.Cloud предоставя инфраструктура като услуга (IaaS) и под формата на наети сървъри, IT услуги и хибридни решения с изключително високо качество.

Вижте още: