Turkish Airlines стартира всекидневни полети от София и Варна до Истанбул

Turkish Airlinesувеличава честотата на полетите си от България до Истанбул и те стават общо 28 седмично. От тази седмица авиокомпанията стартира 3 всекидневниредовни полетаот Софиядо Истанбул и 1 всекидневен полет от Варна до Истанбул.Новият график ще даде възможност на пътниците да пътуват до великолепния Истанбул и да посетятнякоя от над 300-тедестинации по целия свят, до които Turkish Airlines лети.Полетите заминават отСофия всеки ден от 9:30 ч., 15:25 ч. и 21:15 ч. и веднъж дневно от Варна.

С обновената честота на полетите авиокомпанията постепенно се връща в ритъма на работа от преди пандемията.Чрез тази ексклузивна възможност и предоставеното удобство,любителите на пътешествията могат да се насладят на Истанбул, да се потопят в богатата му история и многоцветните културни нюанси, както и да изследват забележителната турска кухня, докато наблюдават залезите над Босфора.

Модерното Летище Истанбул свързва любителите на пътуването с целия свят, благодарение на над 300-тедестинации, до които Turkish Airlines лети. На борда на самолетите пътниците ще имат възможност да се насладят на професионално обслужване и отлични услуги както в икономична, така и в бизнес класа.Повече информация за полетите може да бъде открита на официалния уебсайт на авиокомпанията тук.

София:

Номер на полет

Дни

Заминава

Пристига

TK1028

Всеки ден

София

9:30

Истанбул

11:00

TK1032

Всеки ден

София

15:25

Истанбул

16:50

TK1030

Всеки ден

София

21:15

Истанбул

22:45Варна:

Номер на полет

Дни

Заминава

Пристига

TK1072

вторник, сряда, петък, неделя

Варна

9:00

Истанбул

10:05

TK1076

понеделник,четвъртък, събота

Варна

22:25

Истанбул

23:30

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...

Между 6 месеца и 1 година са необходими на българските компании, за да се подготвят за еврозоната. Това показват резултатите от неформално проучване на Асоциация на...