24 Януари 2022
Днес 18 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Бизнес

Над 20 млрд.лв износ за трети страни

През ноември 2021 г. износът на стоки от България за трети страни нараства с 12.9% спрямо същия месец на предходната година и е в размер на 1 804.4 млн. лева. 
   

ЕС: Поскъпването на жилища продължава

През третото тримесечие на 2021 година цените на жилищата, измерени чрез Индекса на цените на жилищата, са нараснали с 9,2 на сто в ЕС и с 8,8 на сто в еврозоната спрямо същия период на предходната година, отчита Евростат. 
   

Сърбия: Отново протести срещу добива на литий

Протестите предизвикват главоболия на управляващата в Сърбия коалиция преди парламентарните избори на 3 април. Тази седмица министър-председателката Ана Бърнабич каза, че решението дали да бъде позволено реализирането на проекта ще бъде взето след изборите. 
   

Потребителите на А1 Wallet вече могат да заплатят битовите си сметки през телефона

Използването на новата функционалност на приложението е безплатно до 15.03.2022 Дигиталният портфейл А1 Wallet вече дава възможност, която улеснява потребителите в плащането на битови сметки. Без значение дали са избрали план Standard или Premium, те могат да правят
   

Най-голямата програма за помощ към бизнеса

Министърът на енергетиката обяви нови параметри на компенсациите за небитовите потребители на електроенергия. Без да имаме окончателно решение все още, последната промяна изглежда е отпадането на лимита на помощта от 30% от пазарната цена и
   

Фалшив алкохол в Турция

Според данни в турските медии 88 души са починали през декември в резултат на консумация на алкохолни напитки менте, съдържащи метилов алкохол или други опасни за здравето субстанции. 
   

Microsoft анонсира ново проучване и технологии, с които предоставя възможности на милиони служители на първа линия

Новите продуктови характеристики идват в момент, в който компанията отчита 400% ръст на месец при използването на Microsoft Teams от работници на първа линия по време на пандемията Microsoft Corp. публикува своя специален доклад за тенденциите
   

Най-големият комплекс за геотермална енергия в ЕС

Той ще бъде изграден в Дания, съобщи операторът на проекта "Инарги" (Innargi), компанията, която е собственост на "А Пе Мьолер холдинг" (AP Moller Holding), е сключила 30-годишен договор за изграждане и управление на комплекса в
   

Жилищният пазар 2021/2022 г. - обобщение и прогноза

Рекордни обеми продажби, силно търсене, надвишаващо предлагането и ускоряващ се ръст на цените така можем да опишем накратко жилищния пазар през 2021 г. , коментира Полина Стойкова MRICS, изпълнителен директор на BULGARIAN PROPERTIES . 
   

"Булгаргаз": Как се формира цената на газа?

Към настоящия момент, "Булгаргаз" ЕАД изпълнява лицензионните си задължения за гарантиране на доставките за страната чрез сключени договори с руския и азерския доставчик, и чрез добив на количества от ПГХ Чирен, нагнетени през летния сезон. 
   
Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »