Acronis е призната за растяща компания в Canalys Global Cybersecurity Leadership Matrix 2021Уникалният по рода си подход на пионера в киберзащитата го поставя сред другите лидери, оценявани по пазарни резултати, визия, лидерство и възможности за промяна

Acronis, световният лидер в областта на кибер защитата, получи признание за растяща компания в Canalys Global Cybersecurity Leadership Matrix 2021. Компанията беше похвалена за постигнатия напредък в защитата на данни.

Canalys е водеща световна компания за анализиране на технологични пазари, която се стреми да насочва клиентите към бъдещето на технологичната индустрия. В доклада за 2021 компанията Acronis е похвалена за защитата, която осигурява, на крайни точки, интегрирана със създаването на резервни копия на данни и възстановяването им. Позицията в матрицата беше затвърдена със скорошното пускане на пазара на Acronis Detection and Response, Acronis Cyber Protect Cloud с Advanced Email Security и новата #CyberFit партньорска програма на компанията, както и няколко скорошни придобивания и създаването на нов център за изследователска и развойна дейност по кибер защита за подпомагане на партньори в Израел.

„За нас е удоволствие да бъдем признати от Canalys сред лидерите в киберсигурността, “ каза Gaidar Magdanurov, Chief Success Manager, Acronis. „През последните три години Acronis се превърна в лидер в областта на киберзащитата - първо комбинира киберсигурността, защитата на данните и управлението в едно решение. Но такова признание на водещи анализаторски фирми като Canalys доказва, че кибер защитата е единствения начин за защита на Вашата ИТ инфраструктура от съвременните заплахи.”

Докладът излиза след като за Acronis бе осигурено финансиране от приблизително 250 милиона долара от CVC Capital Partners VII през май 2021, като оценката на компанията достигна до над 2,5 милиарда долара. Компанията използва инвестицията за по-нататъшното подобряване на своите инициативи за излизане на пазара, разширявайки партньорската си мрежа и предоставяйки още по-голяма подкрепа на доставчиците на управлявани услуги, облачните дистрибутори и други партньори.

“Acronis заслужи позицията си в доклада като растяща компания поради непрекъснатите си инвестиции и ангажираност към канала,” каза Matthew Ball, Главен анализатор, Canalys. Чрез многобройните си подобрения и внедрявания през 2021, както и единния си подход както към своите доставчици на услуги, така и към дистрибуторите, Acronis е готов да поддържа растежа и да остане ключов доставчик за партньорите по отношение на кибер сигурността.”

На решенията за киберзащита на Acronis се доверяват над 1 милион клиенти, избрани от над 15 000 доставчици на управлявани услуги по цял свят, като броят им се удвоява всяка година. В момента над 10 000 от тези доставчици на управлявани услуги избират да развият бизнеса си с Acronis Cyber Protect - първото в света интегрирано решение за кибер сигурност и защита на данните.

През последната година Acronis Cyber Protect предотврати над 1 милион атаки и защити над 1,6 милиона работни процеси, позволявайки на доставчиците на услуги и корпоративните ИТ да избягват скъпите принудителни прекъсвания на работата и да осигурят непрекъснатост на дейността на техните компании.

За да научите повече за уникалния подход на Acronis към киберзащитата и как  Acronis предоставя възможности на своите партньори и доставчици на услуги, посетете acronis.com и се регистрирайте, за да присъствате на Acronis #CyberFit Summit World Tour 2021, което стартира в Маями, Флорида на 25 октомври 2021.

Вижте още: