Acronis обяви най-значимата година в историята сиAcronis, световен лидер в киберзащитата, обяви по време на тазгодишния Acronis #CyberFit Summit World Tour в Маями, че 2021 е най-добрата година в историята на компанията.
 
През тази година бяха актуализирани продуктите на компанията, беше назначен Patrick Pulvermueller за изпълнителен директор, компанията получи над 250 милиона долара финансиране от CVC Capital Partners VII, разшириха се ползите за партньорите на Acronis чрез новата партньорска програма #CyberFit Partner Program, беше ребрандирано B2C решението за киберзащита Acronis Cyber Protect Home Office.
 
Числа и факти
 
Ето и основните постижения през 2021 година:

• Растеж: 20 000 доставчици на услуги използват Acronis Cyber Protect, за да защитават 750 000 бизнеса по света.

• Придобивания: През 2021 г. Acronis придоби Synapsys - едно от няколкото придобивания, направени от компанията през последните две години (2020 - CyberLynx и DeviceLock, 2019 - 5nine.

• Глобална инициатива: В момента Acronis разполага с 38 центъра за данни по целия свят, планирайки да ги разрасне до 100.

• Разрастване на научноизследователската и развойна дейност: Компанията отвори нов офис в Израел тази година и разшири своята научноизследователска и развойна дейност офиса си в България.

• Награди: През 2021 г. Acronis спечели повече от 30 награди от медии и партньори, в това число и наградата за Acronis Cyber Protect Home от PCMag's Editor's Choice и за Acronis Cyber Protect от PCMag's Editor Choice.

• Анализи от индустрията: Анализаторите продължават да признават Acronis за лидер в киберзащитата. По-специално, сега Acronis е обявен за „визионер“ в доклада на Gartner Magic Quadrant™ за корпоративни софтуерни решения за бекъп и възстановяване през 2021 г.

• Партньорства със спортни отбори: Повече от 15 доставчици на услуги по целия свят се присъединиха към новата програма на Acronis #TeamUp, подкрепяща спортните партньорства на Acronis с редица големи отбори като NFL, MLB, NBA, Formula 1 и други.

• Acronis Cyber Foundation: Отвори 11 училища, 4 компютърни класни стаи, помогна на повече от 3 800 деца и обучи над 400 души по целия свят.

Най-значимата година на Acronis все още не е приключила. Предстоят Acronis #CyberFit Summit World Tour в Шафхаузен, Швейцария на 18-19 ноември, в Дубай на 8-9 декември и в Сингапур, на 17-18 февруари 2022 г.

Вижте още:

Украинската Опера и Балет поставя “Дон Кихот” в София, Пловдив и Варна. Вечният роман на Сервантес ще оживее пред нас чрез красиви танци, поставяйки сякаш един от най -...

Институтът за развитие на публичната среда съвместно с Фондация „The Convo“ стартира кампания „България, ти имаш суперглас”, за да прикани хората да...