Скорошно финансиране позволява на  Acronis да подкрепи доставчиците на услуги, помагайки им да увеличат приходите си с нови модерни услуги за киберзащита Acronis, световен лидер в киберзащитата, обяви, че ще инвестира 10 милиона долара в програма за стимулиране на доставчици на услуги в резултат на скорошната инвестиция от 147 милиона долара от Goldman Sachs, която беше обявена през месец септември тази година.

Тази инвестиция ще помогне частично да се ускори развитието на продукти като Acronis Cyber Platform, която позволява на трети лица да персонализират, разширяват и интегрират решенията за киберзащита, за да посрещнат нуждите на своите клиенти и партньори.

Партньорите, които подпишат договор за доставчик на облачни услуги по време на Acronis Cyber Summit, ще получат шест месеца безплатно ползване. За да посетите Acronis Cyber Summit, регистрирайте се тук. Всеки нов доставчик на облачни услуги, който се регистрира като партньор между 7 октомври и 31 декември 2019г., ще получи три месеца безплатно ползване. 

“Мрежата на Acronis има над 5800 активни доставчици на услуги, които изграждат и разрастват бизнеса си чрез решенията за киберзащита на Acronis. Само в САЩ  има над 4400 риселъри на софтуер, които проявяват интерес към усвояването на бизнес модела за доставчици на услуги, за да се увеличат периодичните постъпления и да се придобият нови клиенти,” каза Сергей Белоусов, основател и изпълнителен директор на Acronis. “Със стартирането на тази нова стимулираща програма, даваме възможност на риселърите да растат заедно с нас и да градят доходоносен бизнес като доставчици на услуги.”

Компанията също работи върху ускоряване развитието на продукти като:

Като всички решения на Acronis, тези продукти са разработени, за да разширят визията на Acronis за модерна киберзащита, която се обръща към Петте вектора на киберзащита – безопасността, достъпността, поверителността, автентичността и сигурността на данните (SAPAS). 

Acronis Cyber Summit

Предстоящия Acronis Global Cyber Summit в Маями ще се състои на 13-16 октомври 2019 г. Срещата ще бъде най-голямото събиране на доставчици на услуги, риселъри и разработчици на софтуер, посветена на изграждането на стабилен бизнес върху Acronis Cyber Platform, предоставяйки киберзащита на компании от всякакъв размер.

За да научите повече за Acronis Global Cyber Summit, кликнете тук.

Вижте още: